Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék pénzért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék pénzért olyan nőt, amilyet ÉN akarok?

Figyelt kérdés

pesten élek, 28 éves vagyok, rendes munkám van, rendes keresettel.

voltam már életem során jó pár nővel, de nagyon kis hatékonysággal csajoztam. És persze mindig csak a szemétszedés jelleggel ment a dolog, sosem én választottam a csajt.

Nincsenek nagy igényeim, tömegével mászkálnak ezek a felső 40%-ba tartozó fiatal, nőies alkatú lányok...de én sajnos nem érek fel a kasztjukba....

aki joképü fiunak születik annak teljesen alap, hogy csak ilyen lányokkal szexel élete során. Ha depressziós, ha céltalan, ha munkanélküli, ha aggressziv, MINDEN körülmények között ilyen lányokkal szexelhet.

De én még pénzért sem nagyon. Ugyanis ilyen szolid kinézetü lánoky nem nagyon vannak a 'szakmában' vagy ha vannak, akkor már évek óta dugják őket.

Nekem hobbi prosti kellene, aki ilyen 18-19 éves és még épp csak most kezdte el magát árulni.

De ilyet meg nem találok. :(

2017. jún. 5. 18:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

egy startapros hobbiprostit elhivtam...több pénzt is kapott volna...képet is küldtem magamról....NEM JÖTT EL...

akkor ezek után mit gondoljak?

ja am engem nem érdekel, hogy pénzért van a szex, mert amugy is rengeteg erőforrásomat felemészti, hogy elérjem azt, hogy kelljek egy nőnek...akkor nem mindegy, ha fizetek?

én nagyon jol érezném magamat prosti után is.

2017. jún. 5. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél inkább egy műpuncit, ha csak ennyire vágysz, kényelmesebb és olcsóbb megoldás.
2017. jún. 5. 18:55
 13/15 A kérdező kommentje:
olcsóbb? meg tudom adni a módját...
2017. jún. 5. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
akkor egy felső kategóriás luxus szexbabát. alsó hangon 3 millát kóstál az ára.
2017. jún. 5. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugyan ez voltam én is...de inkább az önbizalomhiányon alapul a csajok elutasítása.

Egy időben egyetemistákkal buliztunk egy haverom nyomására. Ott elhitettük a csajokkal, hogy közgazdászok, meg marketingesek meg ügyvédek vagyunk. Nekik sokszor bejött, nekem csak egyszer. Találkoztam egy lánnyal, aki a világon a legszebb volt, pedig semmi extra nem volt benne külsőleg. Átéagos ruha, szolid smink, de a kisugárzása olyan magabiztos volt, hogy azt mondtam, ő az enyém.

Elhitettem vele, hogy ügyvéd vagyok és addig beszélgettünk este, amíg ki nem kötöttünk nálam. Nem történt este semmi, nagyon kába volt, és nem éltem vissza a helyzettel. reggel elkértem a számát, és ő akkor bevallotta, hogy nem egyetemista, csak elkisérte egy barátnőjét. Ekkor én is bevallottam hogy nem vagyok ügyvéd, de van egy vállalkozásom. Egymást kinevetve álltunk és vörös fejjel néztük a betont úgy szégyeltük magunkat. Szóval bejön a dolog. Pontosabban bejöhet. Ezt a hölgyet ma már a feleségemnek tudhatom! :)

2017. jún. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!