Szegecses csizmát akarok! Hol találhatnék?
Figyelt kérdés
Kínaiban néztem de nem volt a méretemben és nem rendelnek :( Már minden helyet végignéztem2012. nov. 17. 21:57
1/5 anonim válasza:
tally weijlben láttam, 12ezerért, ami a többihez képest olcsó, de még így is húzós. ha pesti vagy, a petőfi utca (5.ker) cipőboltban talán kapsz ennél barátibb áron is!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen én is néztem neten 9000-10000 ft... Az gáz lenne ha egy sima cipőt vagy ilyen bőrcsizmát kidekorálnék szegecsekkel?
2012. nov. 17. 22:23
3/5 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, mert így ott lesz szegecs ahol te akarod. lehet vaterán rendelni ilyen csavarozós szegecset, és is akarok rendelni :)
4/5 anonim válasza:
westend aluljáró! van egy cipőbolt, ha kimész az aluljáró szinten a westendböl akkor balra kell menni nem túl sokat, és bal oldalt van egy cipőbolt, ott van 1-2 szegecses csizma, azt hiszem 5-8 ezer körül mozognak az árak... meg a westenden belül is van egy bolt az aluljáró szinten a szandy bizsus bolt előtt valahol (ha jól emlékszem..) bár ott nem túl olcsó, sajna ilyen 14-16 ezer...viszont iszonyat jól néznek ki
5/5 anonim válasza:
ilyet vettem 6000ért a józsefvárosi piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!