Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? (A kérdés túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (A kérdés túl rövid)

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik, viszont nem tudok róla semmit. Hogy kérdezzem meg, hogy van e barátja, hogy közeledjek felé? Még nem beszéltünk egymással.

Még nem volt barátnőm, örülnék, ha segítenétek.

20/f

2017. jún. 6. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Na, először is azt nem kell megkérdezned, hogy van-e barátja.

Ha elkezdesz vele beszélgetni, még ha atomfizikáról is, abba is valamilyen módon 5 perc után bele fogja fűzni, ha van barátja.

Szóval ezzel nem kell törődnöd. Ez a nőknél valami ostoba védelmi mechanizmus.

Ha nem tudsz spontán szóba elegyedni vele mert nincs olyan közös esemény, amin részt vesztek, akkor csak célirányosan lehet.

Ha írsz egy kicsit többet, hogy honnan ismered, hol és milyen gyakran futsz össze vele egy légtérben, akkor tán többet tudok segíteni.

2017. jún. 6. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon ritkán szoktunk találkozni az egyetemen, mert ő is más csoportban van és én is, de egy szakra járunk. Most viszont a vizsgaidőszak miatt szinte nem is fogunk találkozni, de jövőhéten pont egy időre vettük fel a vizsgát.
2017. jún. 6. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Melyik egyetem?

Amúgy tényleg kezd el vele ismerkedni akár a tárgyak kapcsán. Nekem is volt hogy random rám írtak, hogy segítsek valamiben ha tudok és azóta jó kapcsolatot ápolunk. Nem vagyunk épp barátok, de jó ismerősök. Ez most volt 1 hónapja. Meg van olyan akit 1,5 éve ismerek így, vele már elég jóba vagyok. De ezek csak barátságok. Ha te is barátkozol, akkor legalább megismered és lassan elmondhatod, hogy többet szeretnél.

#1 Ugyanitt van olyan ismerősöm, akivel 2 éve vannak közös óráim, meg szoktunk beszélgetni és fogalma sincs (ha valahonnan nem derítette ki), hogy van valakim. Addig még nem téma felesleges erről beszélni.

De tény, hogy sok lány egyből azzal kezdi, mikor a srác csak egy ártatlan kéréssel fordul hozzá.

2017. jún. 6. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
#1 nem tudom hogy védelmi mechanizmus-e, de igazat kell hogy adjak! :D még a #3-as kollegina is belefűzte a válaszába. :D
2017. jún. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!