Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építhetném le magamról az energiavámpír nőket? Miért mindig az ilyenek találnak meg?
Szinte kizárólag neten ismerkedem, mert munkámból, na meg a sportból kifolyólag nem tudok és nem is akarok szórakozóhelyeken lerészegedni és félrészeg, igénytelen "nőkkel" alkalmi kapcsolatba kerülni. Társkeresőn pedig a legtöbb nő az első néhány kör után felejtős, annyira nincs bennük semmi, de akivel mégis kialakul egy értelmes beszélgetés, azzal a következő történik:
először legalább félórás, majd napi szinten akár több órás telefonbeszélgetés (nekem ingyenes) illetve chatelés, a fél életét elmondja, majd mindig megkapom, hogy micsoda kisugárzással bírok, pasiként is rendkívül vonzónak talál, és nagyon ritka szerinte, hogy valakivel ilyen jól és ennyit el tud beszélgetni. Hogy megbízni azt hitte, nem tud már senkiben, de itt vagyok én, akit most azért küldött a sors, hogy őt felvidítsa, megsegítse(??).
A gond ezzel az, hogy a találkozót sokszor csak ígérik, egy idő után halasztgatják, de a beszélgetésre igényt tartanak, tapadnak mint állat, és ha el is jutunk az első randiig, utána a "maradjunk meg ilyen nagyon jó barátnak" szöveget kapom.
Ennek mi lehet az oka? Nem csak azért idegesítő ez, mert rohadt sok felesleges időt és energiát fektetek beléjük, hanem hogy ezt más fontosabb dolgoktól vagyok hajlamos elvenni. Miközben tényleg azt godnolják, hogy nekem fontosabb dolgom sincs, mint a lelküket ápolni. Mindez gerinctelenül hangozhat meg úgy, mint aki csak a szexre megy, de szerintem teljesen egyértelműnek kellene, hogy legyen, hogy az ember társkeresőn társat keres, nem barátot.
És mindig ilyenek találnak meg. Mi okozza ezt, és hogyan elkerülni, megfordítani ezt a dolgot? Nem az az oka, hogy rosszul néznék ki (mert jól), hanem a hozzáállásommal van gond ezt tudom, de magamtól már nem látom át, hogy mi. Visszagondolva az eddigi kapcsolataim is szinte csak arról szóltak, hogy meghallgattam a nőket és próbáltam segíteni. Paradox módon tényleg ennek köszönhetem a sok kudarcot? 26/F
"napi szinten akár több órás telefonbeszélgetés (nekem ingyenes) illetve chatelés, a fél életét elmondja"
Atyaég, én már itt sikítva menekülnék, pedig nő vagyok. Szerintem te se várj sokat egy olyan nőtől, aki ennyire rád akaszkodik, pláne már az első randi előtt - szvsz ne halogasd sokáig az első randit sem, hiszen ott fog úgyis csak kiderülni, mennyire van meg a "plusz".
Ami pedig a sorozatos mellétrafálásod illeti, annak bizony oka van, ha az ember mindig ugyanazt a típust találja meg.. Ez az ok bizony lehet olyan mélyen, hogy magad sem tudsz róla (gyerekkori kötődési minták, első ovis szerelem, akire tudatosan akár nem is emlékszel, traumák, bármi), ilyenkor jön képbe az, ami legtöbb emberből hiányzik, pedig az egészséges emberi kapcsolatok alapja - az önismeret. Foglalkozz többet önismerettel, próbáld meg elemezni azokat a tulajdonságokat, amik ezekben a nőkben vonzanak, rájönni, miért vonzanak ennyire és emellett tanulmányozd az intő jeleket már az első néhány beszélgetésnél - erre jó példa az, ha valaki folyamatosan halogatja az első randit, akkor ne pazarolj rá sok időt, ajánlj fel mondjuk 2-3 időpontot a közeljövőben (2 héten belül), ha azt is halasztja és nem ajánl másikat helyette, akkor hagyd a francba, ne reménykedj abban, hogy komolyan érdekled, az ilyen tényleg egónövelőnek és lelki szemetesnek használ.
"Hogy megbízni azt hitte, nem tud már senkiben, de itt vagyok én, akit most azért küldött a sors, hogy őt felvidítsa, megsegítse(??)." - Egy ilyen szöveg után is jobb, ha nagyon rövidre zárod, hacsak nem akarsz egy olyan ember mellett kikötni, aki lusta tenni a sorsáért és mindig másra hárítja a felelősséget, hogy minden a leleki nyomorát pátyolgassa és megoldja.
Ugyanúgy ne pazarold az időd, ha nem tapasztalsz kölcsönösséget, ha azt várja tőled, hogy mindig te írj először, mindig te adj minden témát, te szórakoztasd, vigasztald a kisasszonyt, ha úgy van, de fordított helyzetben már nem kapod meg. Ha elbillen az egyensúly (és nálad valami nagyon elbillen), akkor semmi értelme szerintem.
Hidd el, értelmes nő nem fog játszmázni, randikat végtelenségig halogatni és nem fog napi 24 órában rád akaszkodni, mert megvan a saját élete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!