Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ilyenkor miért hisztiznek?

Figyelt kérdés

Udvariasnak tartom magam. Nem sértek meg senkit, azt adom, amit kapni szeretnék. Viszont két eset van, amitől a falra mászom és nem tudom miért. Ismerkedés fázisban, amikor nem is találkoztunk:

Az egyik, amikor nem válaszolok egyből valami piti kérdésre. Hol lakom, mi a munkám, mi a kedvenc színem, kedvenc kajám... ezek nem olyan kérdések, amiktől életek függnek mégis, ha nem válaszolok a generális kisasszonynak egyből, olyan hiszti lesz belőle, hogy az egész kapcsolatnak annyi. Persze van hogy engem érdekelne valami és nuku válasz, akkor csöndben vagyok.

A másik eset, amikor valamit őszintén kimondok. Most, képes voltam olyan szem.t dolgot kimondani, hogy "én nem szeretem ha valaki ok nélkül hisztizik és megsértődik. Szerintem mondja ki mit érez, ne játszadozzon, csak őszintén." erre támadásnak veszi, és visszatüzel. Szóval kamuzzak már a kapcsolat elején, aztán ki tudja?

Nagyon idegesít, hogy egyrészt kérdezz felelk minden ismerkedés és ha rosszat mondok, csinálok, megy a hiszti. Nem egyszer mondtam mrá azt, hogy köszönöm, hogy ennyire nem tisztelsz és nem mondod ki mi a bajod, inkább megsértődsz, és vége. Elég gyakori.... 20-30 közti korosztály

2017. jún. 6. 16:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok a hisztis lány, ez tény, de lehet te generálod tudat alatt a viselkedéseddel.
2017. jún. 6. 16:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerkedés alappillére hogy több infót tudsz meg, így el tudod dönteni hogy szimpi vagy sem, közeledbe van-e, bármi

És ha kérdeznek, illik válaszolni, vagy azt mondani, bocsánat, nem szeretném ezt most még elárulni.

mert te kérdezés nélkül hogy ismerkedsz...? :D mesélj már kicsit

2017. jún. 6. 16:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik, amikor nem válaszolok egyből valami piti kérdésre. Hol lakom, mi a munkám, mi a kedvenc színem, kedvenc kajám... ezek nem olyan kérdések, amiktől életek függnek"

Akkor miért nem válaszolsz rájuk? Próbál megismerni, és még ha kicsit bénának tűnnek a kérdései, érdekled őt. Már ez is baj? Mit kérdezzen? Életed legfájdalmasabb élményét húzza ki belőled, AZ ELSŐ RANDIN? Vagy kérjen meg, hogy írj egy novellát a f*rkadról, aztán elemezzétek? Az se jó, mer' ugye elég rövid lenne...

Szóval mi is a baj pontosan?

2017. jún. 6. 16:07
 4/20 A kérdező kommentje:
nem. mondom, már extra udvarias vagyok, és rendesen megválogatom mit mondok.
2017. jún. 6. 16:10
 5/20 A kérdező kommentje:

"bocsánat, nem szeretném ezt most még elárulni. "

Amikor ezt mondom, akkor is megy a hiszti. hiába fejtem ki, mondjuk érzékeny témába lépett bele és még nem érzem a komfortot. hiszti

2017. jún. 6. 16:11
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
Az ilyeneket azonnal dobni kell.Hirtelen jön egy hívás és halaszthatatlan teendőd lesz. Van rá alkalmazás telóra ami kamuhívást csinál,aztán otthagyod had hisztériázzon egyedül. .
2017. jún. 6. 16:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A hiszti, amikor nem válaszolsz ilyen kérdésre, az azért van, mert gondolom netes az ismerkedés, és bizalmatlanok. Azt gondolják, érzékeny pontra tapintottak, amikor megkérdezték, "hol laksz". Merthogy lehet hogy csak én jártam mindig így, de mindig ilyen nagyon durván csóri embereket fogtam aki, akik vagy az anyjukkal meg a 8 testvérükkel éltek, vagy az is lehet, hogy az "exszel", vagy az az asszonnyal, stb. :) Szoval ez a része bizalmatlanság és rossz tapasztalatból lehet.

A másikat én sem értem, meglehet, hogy ilyenkor azt hiszik, hogy már az ismerkedés legelején hatalmas elvárásaid vannak, túl komolynak, megkeseredettnek vagy épp hisztisnek tűnsz. De nyilván ha valami bánt, mondd el, csak lehet, a stíluson kell csiszolni.

2017. jún. 6. 16:16
 8/20 anonim ***** válasza:
37%

# 2/7 Én, soha egy kérdést nem teszek fel. Azt is elhajtom, aki nyomozónak gondolja magát és kérdésekkel bombáz.

Kérdező, nem akarsz hisztit, nem szabad őszintének lenni. Kell a nő, úgy viselkedjél, ahogy várja. Ezt, pár üziváltás után lehet látni, mit is vár, mi kell neki.

2017. jún. 6. 16:22
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Azert hisztiznek, mert baromi "bizalomgerjeszto", ha valaki egy ismerkedes alatt annyit nem arul magarol, hogy hol lakik, es mi a foglalkozasa vagy a kedvenc kajaja. Ez azt sugallja, hogy teged ezek a masikban sem erdekelnek, alap dolgokkal nem torodsz a masikkal kapcsolatban, es max. egy numerara vagysz, de amugy mint szemely nem erdeklodsz. Mert azert azt eleg alap tudni, hogy "na, Kiss Pistaval fogok talalkozni Keszthelyrol, aki 25 eves, jovore vegez az egyetemen, es utana x munkat szeretne vegezni, emiatt most epp egy ilyen cegnel gyakornok. A kedvenc olasz ettermemet meg ne ajanlgassam neki randihelyszinnek, mert inkabb a kinai kajat birja.". Csodalkozol, hogy lekoptatnak? Azt se tudjak, ki vagy, mi vagy, es ez frusztralo.
2017. jún. 6. 16:26
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
A kerdezonek nincs munkahelye es otthon lakik az anyjaval, ezert lesz ideges az ezeket firtato kerdesekre. Nincs egy garasa sem, ezert utalja a kajas kerdeseket, mert nehogy mar egy pizzat kelljen vennie a randin. :D
2017. jún. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!