Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pentek este van, ilyenkor aktivak a tarskersekonon a kretenek?
Ne izgulj, természetes a dolog. Hétvége van. Jönnek a kanos pasik. A fele soha nem akar igazából találkozni, csak a szájuk nagy, és kamuznak mindenről, a másik fele megdugna. De hogy fizetősön is? Valszeg túl olcsó.
Ne áltasd magad, társkeresőn évente, ha szerencséd van, egy normális pasival jössz össze. A többi a kanos gyerek és lúzer.
Ez nem olcso tarskerso, nem Badoo meg a hozza hasonlok. Csutortokon elkezdedodik, hogy "dugnalak, ne tudd meg, hogy mit tennek veled+telfonszam atdobasa.
Egyszeruen szanalmasnak tartom oket, egy ferfi, aki a telefonszamat dobalgatja hozzam... mint egy sarki k..va. Szanalmas! :(
Legalább tudod, kiket kell letiltani.
Nem véletlen írtam, amit írtam, 1 évig voltam komolyabb társkeresőn, hát röhejes volt. Pasi bejelentkezett 2 levélváltás után, hogy éppen felém jár, és éhes és fáradt, segítenék-e neki? :) A többit hagyjuk, 50-60-as taták 8 általánossal, rengeteg levél volt ez igaz, 99% kuka. Ezen nincs mit kezelni, kitartás....
Jas, és a másik véglet, 18 éves gyerekek hazudnak a korukról, és érett nőt keresnek :D
Egy darabig belemegyek, mert kíváncsi vagyok, meddig mennek el, nem sokáig, apuka csendet intett vagy lekapcsolta a netet :D
Itt is van egy felhasználó, aki 27-nek adta ki magát, de alszik a szobájábasn a kistesó :D Egy darabig elszórakoztam vele, mire akar kilyukadni, de ez rettentő szánalmas.
"Lanyok, ti hogy kezelitek ezeket a gyokereket?"
:) Ha éppen ráérek, úgy teszek, mint aki benne van. Nyugodtan szívasd őket, megérdemlik.
Ha nagyon genya vagy, akkor még randit is megbeszélsz, amire nem mész el. Mosolygósan, kedvesen, órákig lehet röhögni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!