Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek, hogy akinek BMW-je van, azzal csajozik?
Nekem egy 320/D E46-osom van. Jó kocsi, szeretem. Sok BMW-s hapsit ismerek, és egyikük sem azt az életmódot folytatja, amit itt egyesek írnak, hirdetnek. Vannak köztük családapák, szűz srácok, egyszerű pasik. Igaz van bunkó tirpa is, meg cigány is, de az nem autófüggő, hogy valaki milyen ember, hogyan csajozik. Ugyanilyen emberek is ülhetnek Reanult-ba, Fordba, Nissanba. Azért, mert valaki BMW-s, nem lesz olyan lúzer, hogy ezzel a verdával csajozzon. Az sem igaz, hogy csak vállalkozóknak, maffiózóknak vagy mit tudom én kiknek jut ilyen autó. Én is CNC programozó vagyok, egyszerű melós, de megkerestem rá a zsetont... Igaz, hogy az egyszerű embereknek nem fog új 6-os, meg 7-es lenni, de egy jó állapotú használt igenis lehet. Csak nem elinni kell rá a pénzt, hanem áldozatos munkával megkeresni rá a valutát..
Egyszerűen unom, hogy néhány diszb@@zi miatt, az egész, a normális BMW-s társadalom meglett bélyegezve. Lefogadom, hogy a csajozásban sikertelen fiúk találták is ezt ki. De kérdem én, ha irigylitek mástól, akkor ti miért nem kezdtek el dolgozni, hogy legyen nektek is pénzetek ilyen kocsira, ha már ez a főindok, hogy nem megy a csajozás?
Nem tudom.
De ha kell szívesen adok külön órákat index használatából :D
Mint járműmérnök felesége nézem le a BMW-ket. Az 1990 után gyártottakat.
Egy viszonylag olcsó, de hulla autó.
BMW-s társadalom??? Meg lett bélyegezve??? Csajozni szégyenletes tett?
Most akkor ide jöttél feszülni, hogy bmw-d van, és sértve érzed magad, hogy a kreténjei a kocsijukkal toldják meg az altesti elégedetlenségüket? :D
Komoly zűrt érzek az erőben...
30/F
Nekem régen tetszettek a BMW-k, de ami már körüllengi, hát hányingerem van tőle. A legtöbb BMW-s azt hiszi, hogy az a legjobb autó, de nem csak összességében, hanem minden apró dolog tekintetében, külön-külön is a legjobb. Ismerek nagyon sok, egyre több BMW-s emberkét, és egyöntetű véleményem, hogy amint beültek, fel is vették a szemkötőt. Az a tökéletes autó! Szó szerint ilyeneket mondtak, megbízható, még csak egyszer szakadt el a vezérműlánc. Nincs vele semmi baj, csak a hengerfejet kellett eddig javíttatni. Otthon meg egymást szopkodják az emberek a Klaus széthajtotta, majd Abdullah lefingotta típusú bontószökevények körül. Most háromnapi fizetésemből tudnék ilyen E46-ot venni, a havi fizetésemből meg E90-ek közül válogathatnék, de nekem fontosabb a biztos célba érés... :)
Bár az igaz, hogy csajozni könnyű a BMW-vel, de ha az ember NŐT akar, ahhoz nem elég propelleres embléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!