Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akik nem érdemlik meg a szerelmet, a testiséget?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 22:04
1/14 anonim válasza:
Max. az olyanok, akik nem képesek fürdeni, mocskosak, rohad a foguk, nem képesek kezdeni semmit az életükkel, gonoszak, rosszindulatúak mindenkivel, netán pszichopaták.
2/14 anonim válasza:
Én biztos nem érdemlem meg,lassan 4 éve szingli vagyok!
7/14 anonim válasza:
Ez már milyen beteg kérdés? Ki és mi alapján dönti el, hogy ki érdemli meg a szerelmet?
8/14 A kérdező kommentje:
7-es, bár szerintem én normális ember vagyok, de szinte mindenki gyülől. Ebből azt gondolom, hogy ja, valszeg nem érdemlem meg senki szeretetét sem.
2017. máj. 5. 22:36
9/14 anonim válasza:
Szerintem ezeket nem a Télapó osztogatja, attól függően, hogy ki érdemli meg, és ki nem. Ha tetszik, ha nem, mindenkinek saját magát kell testileg/lelkileg/szellemileg olyan formába hozni, hogy az mások számára vonzó legyen. Van, akinek ez szinte semmi munkába nem kerül, mert eleve vonzó az egyénisége, klassz testbe születik. De vannak akiknek keményen meg kell dolgozni ezért. Én az utóbbi kategóriába tartozom, mégis fullos párkapcsolatban élek - egy tökéletes testű-lelkű párom van, akinek százszor jobbak jutottak nálam eddig, és még most is ostromolnák. De neki mégis csak én kellek, a tökéletlen, mert az egyéniségem elvarázsolta. :) Egy biztos, senki számára sem elérhetetlen ez. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e belátni a hibáinkat, amik elüldözik az ellenkező nemet, és akarunk-e, tudunk-e változtatni önmagunkon, vagy inkább tovább vergődünk az önsajnálat pocsolyájában.
10/14 anonim válasza:
Az életben nincs olyan, hogy ki mit érdemel csak, hogy ki mit kap vagy kinek mi jut.
Sok nálam személyiségben rosszabb embert ismerek akik párkapcsolatban élnek szóval nem mérvadó, hogy ki mit érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!