Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Most kizárólag tőletek kérdezem! Mennyire érzékelitek, és okoz nehézségeket a párkeresésben a férfitöbblet?
A nők ne válaszoljanak ilyet, hogy "nincs is férfitöbblet" plz. Ez a kérdés most tényleg férfiakhoz szól.
Mennyire érzitek azt, hogy a környezetetekben minden nő foglalt, szingli pasiból meg rengeteg van, és nagy a konkurencia?
A férfitöbbletet hogy kell elképzelni? Hogy minden lány előtt áll két férfi, akik a sorukra várnak, hogy leszólíthassák? :D
Lehet, hogy férfi többlet van, de sajnos/szerencsére a férfiak között egyre több használhatatlan, akiken átnéznek a nők.
Még gimiben én is ezt éreztem. Most jövök rá, hogy miért volt.
Mert a gimis lányok a 20-25 éves korosztályhoz vonzódnak a legjobban. Amióta 20 elmúltam, hirtelen minden lány szingli lett körülöttem. Szinte több a szingli, mint a foglalt.
Egyáltalán nincs férfitöbblet sem körülöttem, sem a KSH szerint.
Sok az egyedülálló lány, a munkahelyemen is van néhány, és az egyetemen is ők voltak többen. A hármasnak igaza van, szerencsére egyre több az ilyen balek, mint a Kérdező, akik ilyen hülyeségekkel kifogásolják a sikertelenségüket, szóval egyre könnyebb ismerkedni lányokkal.
F
Szerintem meg egálban vagyunk én nem veszem észre se azt , hogy több nő lenne se azt, hogy több férfi.
Csak egy dolog van....
A jóképűbb pasikért rajong az összes nő, ami valahol természetes, és ezért tűnik úgy, hogy férfitöbblet van, mert aki kevésbé néz ki jól azok hátránnyal indulnak. És bizony sokszor ugyanaz a pasi kell vagy 10 nőnek.
fordítva sem sokkal másabb, egy szép nőre szintén nagyon sok pasi jut, és sokan szeretnék ugyanazt a szép nőt, ezért a kevésbé szépek hátrányba szorulnak.
Ezért hát azok a nők és férfiak akik születtek túl jóképűnek vagy csilivilinek azok általában kicsit később jutnak párhoz. Ezért hát úgy tűnik, hogy több a pasi illetve másik oldalról, hogy több a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!