Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte válaszokat kérnék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszokat kérnék. Duci vagyok, de nem saját hibám miatt, számít ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
Olvastam olyan válaszokat, amiben azt hangsúlyozták, hogy "nekem nem tetszenek a telt lányok, de nem pusztán a tény miatt, hogy dundik, hanem, hogy rendszertelen és egészségtelen életmódot élnek, nem sportolnak". Nos, akkor most arra lennék kíváncsi, hogy mi van azokkal, akik igen is aktívan tevékenykednek az életükben és tisztában vannak a testmozgás jelentőségével és mellőzik az élelmiszeripari hulladékokat a tányérukról? Soha nem esik arról a 10%-ról szó, akik nagyrészt tényleg a peches genetikájuknak köszönhetik a robosztus testalkatot. Szóval elfogadnátok-e a duciságot, ha az nem tunyaság miatt van, vagy végül is teljesen mindegy, mert ha nincs meg a szexuális vonzalom, akkor teljesen mindegy a háttérsztori? Vagy úgy is feltehetném: egy csinos alkatú, de passzív leányzó vagy inkább egy teltebb, de aktív lány? Őszinte válaszokat kérnék, az igazságot. :)
2017. jún. 4. 09:15
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége, aki itt írja, hogy nem tetszenek a duci lányok, mert egészségtelenek blablabla, azoknak nem AZÉRT nem tetszik a duci lány, mert egészségtelen, hanem azért, mert nem találja vonzónak, de úgy érzi meg kell ideologizálnia, lehetőleg vmi olyannal, amitől ő menőbbnek tűnik. Az emberek többségének a mai világban nem tetszik a duci / kövér stb. testalkat. Én is főleg gyógyszer miatt szedtem fel az elmúlt pár évben 20 kilót (emellett volt magam elengedése is, amikor elkezdtem önsajnáltatni magam), de ez nem fogja azoknak a hozzáállását megváltoztatni, akiknek nem jön be egy kövér nő (max. elmondja, hogy sajnál téged, aztán annyi). És ez így van rendjén, mindenkinek megvan a maga ízlése.
2017. jún. 6. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!