Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte válaszokat kérnék. Duci vagyok, de nem saját hibám miatt, számít ez egyáltalán?
a genetika meg a betegség csak kamu, amivel magadat mentegeted, szóval te mégiscsak lusta disznó vagy
érdekes hogy régen a munkatáborokban senki nem volt génhibás
akkor viszont nem lenne érdemes orvoshoz menned? nem hiszem hogy ez pusztán genetika, lehet pajzsmirigyeddel van valami.
bár ha téged nem zavar akkor teljesen mindegy, viszont tényleg az a baj hogy akinek nem jönnek be a ducik azt nem érdekli ki miért duci...
Ebben az esetben viszont nem vagy "duci", hanem telt. Aki mozog annak a teste formásodik is. Ha nem, akkor rosszul csinálod.
A telt nők szépek, amennyiben formásak. Írtam korábban is, hogy a számomra legvonzóbb alkatokat ők tudják elérni. Sajnos ez ritka, mert sokan titulálják magukat "telt"-nek akik már a "duci" kategóriát átugorva kapásból kövérek. Pedig én nem vagyok kegyetlen a témában, és a dolog nem kg függvénye!
Akkor viszont telt vagy, ami szépnek számít (nálam legalábbis). Látok néha ilyen lányokat a fitnessteremben és mit ne mondjak, elég vonzóak.
Szóval nincs ezzel baj, legalábbis ha igazat mondasz.
Most elméletben persze, azt mondják az emberek, hogy akinek betegség miatt van valami szépészeti problémája, az nem érdekli őket és azzal megértőek, de a gyakorlatban senkit sem érdekel, nem fog ismerkedésnél rákérdezni, hogy "te figyu, te alapból vagy ragyás képű vagy amúgy bőrrákod van?", és ha az a válasz, hogy bőrrák, akkor máris tetszik neki, ha meg alapból ragyás képű, akkor meg nem. Sajnos a vonzalom, már ami így ránézésre működik, ami ahhoz kell, hogy egyáltalán felkeltsd valakinek a figyelmét, nem politikailag korrekt meg megértő tények és beszélgetések alapján dől el- ha valakinek nem tetszenek a kövér/telt/gömbölyded nők, azoknak akkor se fognak, ha pajzsmirigy alulműködéstől vagy lustaságtól kövér. Amikor meglát, akkor nyilván nem tudja, melyik a helyzet, csak a végeredményt látja, ami vagy tetszik neki, vagy nem.
Ezért is tartom amúgy hülyeségnek amikor itt is olvasom, hogy "nekem nem tetszenek a kövér lányok, kivéve persze, ha betegség miatt az" dumák. Attól se tetszik neki, csak igyekszik polkorrektnek hangozni, hogy ne az legyen, hogy megkövezik érzéketlenség miatt. Akinek meg a sovány lányok jönnek be, annak meg szintén töknyolc lesz hogy extragyors az anyagcseréje és nem látszik rajta, hogy amúgy többet eszik mint egy versenybirkózó, vagy azért karcsú, mert odafigyel az étkezésére és sportol, nekik tetszeni fog.
Érted, remélem, miről beszélek.
Persze, én tudom, hogy a vonzalom egy belső biológiai program szerint működik, a tudatos kontroll teljes mellőzését nélkülözve, csak ugye vannak, akik úgy tesznek, mint ha tudnák irányítani. Leírtam a kérdésben is a példát: "nem tetszenek a ducik, de azért, mert lusták". Csak kíváncsi voltam, hogy van-e valaki, aki ezt tényleg komolyan gondolja, mert számomra is hihetetlen.
Egyébként van rajtam izom és zsír is. De nem vagyok az a médiában ajnározott "curvy" típus, akinek hatalmas feszülő combja és feneke van, de teljesen lapos felszínű hasa. Van pocakom és a belső combom is zsíros. De egy átlagnőhöz képest az izomzatom fejlettebb.
Kérdező, fontos, hogy min. 180 cm magas és min. 80 kg-os srácokat/férfiakat keress magadnak. A 70 kg-osak állandóan csak ugráltatnak, sportoltatnak azért, hogy nehogy nagyobb legyél, mint ők, de ők közben szexben vagy másban ezt szinte egyáltalán nem viszonozzák, nekik nem a nő maga kell, hanem csak az urgáltatás és dirigálás, mindezt rengetegszer tapasztaltam 60-70 kilósan is.
A nagyon vékony srácok (rengeteg van ilyen) is olykor mondhatják az elején, hogy nekik a duci nők jönnek be, de csak pár hétig mondják, mert már régóta egyedül vannak és kell nekik egy akármilyen nő.
A normáls testű férfiak (180/80-90) teljesen más beállítottságúak és gondolkodásúak.
"egy teltebb, de aktív lány"-az ilyenek főleg a szellemileg érett és eléggé művelt férfiak közében kellenek igazán és a magas, testes férfiaknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!