Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte válaszokat kérnék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszokat kérnék. Duci vagyok, de nem saját hibám miatt, számít ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
Olvastam olyan válaszokat, amiben azt hangsúlyozták, hogy "nekem nem tetszenek a telt lányok, de nem pusztán a tény miatt, hogy dundik, hanem, hogy rendszertelen és egészségtelen életmódot élnek, nem sportolnak". Nos, akkor most arra lennék kíváncsi, hogy mi van azokkal, akik igen is aktívan tevékenykednek az életükben és tisztában vannak a testmozgás jelentőségével és mellőzik az élelmiszeripari hulladékokat a tányérukról? Soha nem esik arról a 10%-ról szó, akik nagyrészt tényleg a peches genetikájuknak köszönhetik a robosztus testalkatot. Szóval elfogadnátok-e a duciságot, ha az nem tunyaság miatt van, vagy végül is teljesen mindegy, mert ha nincs meg a szexuális vonzalom, akkor teljesen mindegy a háttérsztori? Vagy úgy is feltehetném: egy csinos alkatú, de passzív leányzó vagy inkább egy teltebb, de aktív lány? Őszinte válaszokat kérnék, az igazságot. :)
2017. jún. 4. 09:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
9%

a genetika meg a betegség csak kamu, amivel magadat mentegeted, szóval te mégiscsak lusta disznó vagy

érdekes hogy régen a munkatáborokban senki nem volt génhibás

2017. jún. 4. 09:48
 12/51 anonim ***** válasza:
64%

akkor viszont nem lenne érdemes orvoshoz menned? nem hiszem hogy ez pusztán genetika, lehet pajzsmirigyeddel van valami.

bár ha téged nem zavar akkor teljesen mindegy, viszont tényleg az a baj hogy akinek nem jönnek be a ducik azt nem érdekli ki miért duci...

2017. jún. 4. 09:51
 13/51 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, ha valaki nem talál vonzónak annak mindegy, mitől van ez. Én is így vagyok vele. Egy jó tipp: ha bírsz futni, kezdj el futni, és fokozatosan emeld a távot vagy az időt. Nekem anno mindig az segített kordában tartani a súlyomat: heti kb 3X lefutottam 10-15 kört a focipálya körül (400 méteres körök) persze kb 5 körrel kezdtem aztán fokozatosan egyre többet. Mellé ha volt időm alakformáló tornát csináltam és nagyjából mindegy volt hogy mit ettem. Nem voltam nádszál karcsú, de csinos.
2017. jún. 4. 09:51
 14/51 anonim ***** válasza:
50%

Ebben az esetben viszont nem vagy "duci", hanem telt. Aki mozog annak a teste formásodik is. Ha nem, akkor rosszul csinálod.

A telt nők szépek, amennyiben formásak. Írtam korábban is, hogy a számomra legvonzóbb alkatokat ők tudják elérni. Sajnos ez ritka, mert sokan titulálják magukat "telt"-nek akik már a "duci" kategóriát átugorva kapásból kövérek. Pedig én nem vagyok kegyetlen a témában, és a dolog nem kg függvénye!

2017. jún. 4. 09:52
 15/51 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy mitől vagy elhízva, ha vkinek a vékony lányok jönnek be, akkor nem fogsz kelleni neki.
2017. jún. 4. 09:58
 16/51 A kérdező kommentje:
10-12 km-t tudok lefutni, szoktam járni.
2017. jún. 4. 10:00
 17/51 anonim ***** válasza:
47%

Akkor viszont telt vagy, ami szépnek számít (nálam legalábbis). Látok néha ilyen lányokat a fitnessteremben és mit ne mondjak, elég vonzóak.

Szóval nincs ezzel baj, legalábbis ha igazat mondasz.

2017. jún. 4. 10:02
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Most elméletben persze, azt mondják az emberek, hogy akinek betegség miatt van valami szépészeti problémája, az nem érdekli őket és azzal megértőek, de a gyakorlatban senkit sem érdekel, nem fog ismerkedésnél rákérdezni, hogy "te figyu, te alapból vagy ragyás képű vagy amúgy bőrrákod van?", és ha az a válasz, hogy bőrrák, akkor máris tetszik neki, ha meg alapból ragyás képű, akkor meg nem. Sajnos a vonzalom, már ami így ránézésre működik, ami ahhoz kell, hogy egyáltalán felkeltsd valakinek a figyelmét, nem politikailag korrekt meg megértő tények és beszélgetések alapján dől el- ha valakinek nem tetszenek a kövér/telt/gömbölyded nők, azoknak akkor se fognak, ha pajzsmirigy alulműködéstől vagy lustaságtól kövér. Amikor meglát, akkor nyilván nem tudja, melyik a helyzet, csak a végeredményt látja, ami vagy tetszik neki, vagy nem.

Ezért is tartom amúgy hülyeségnek amikor itt is olvasom, hogy "nekem nem tetszenek a kövér lányok, kivéve persze, ha betegség miatt az" dumák. Attól se tetszik neki, csak igyekszik polkorrektnek hangozni, hogy ne az legyen, hogy megkövezik érzéketlenség miatt. Akinek meg a sovány lányok jönnek be, annak meg szintén töknyolc lesz hogy extragyors az anyagcseréje és nem látszik rajta, hogy amúgy többet eszik mint egy versenybirkózó, vagy azért karcsú, mert odafigyel az étkezésére és sportol, nekik tetszeni fog.

Érted, remélem, miről beszélek.

2017. jún. 4. 10:05
 19/51 A kérdező kommentje:

Persze, én tudom, hogy a vonzalom egy belső biológiai program szerint működik, a tudatos kontroll teljes mellőzését nélkülözve, csak ugye vannak, akik úgy tesznek, mint ha tudnák irányítani. Leírtam a kérdésben is a példát: "nem tetszenek a ducik, de azért, mert lusták". Csak kíváncsi voltam, hogy van-e valaki, aki ezt tényleg komolyan gondolja, mert számomra is hihetetlen.

Egyébként van rajtam izom és zsír is. De nem vagyok az a médiában ajnározott "curvy" típus, akinek hatalmas feszülő combja és feneke van, de teljesen lapos felszínű hasa. Van pocakom és a belső combom is zsíros. De egy átlagnőhöz képest az izomzatom fejlettebb.

2017. jún. 4. 10:13
 20/51 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, fontos, hogy min. 180 cm magas és min. 80 kg-os srácokat/férfiakat keress magadnak. A 70 kg-osak állandóan csak ugráltatnak, sportoltatnak azért, hogy nehogy nagyobb legyél, mint ők, de ők közben szexben vagy másban ezt szinte egyáltalán nem viszonozzák, nekik nem a nő maga kell, hanem csak az urgáltatás és dirigálás, mindezt rengetegszer tapasztaltam 60-70 kilósan is.

A nagyon vékony srácok (rengeteg van ilyen) is olykor mondhatják az elején, hogy nekik a duci nők jönnek be, de csak pár hétig mondják, mert már régóta egyedül vannak és kell nekik egy akármilyen nő.

A normáls testű férfiak (180/80-90) teljesen más beállítottságúak és gondolkodásúak.

"egy teltebb, de aktív lány"-az ilyenek főleg a szellemileg érett és eléggé művelt férfiak közében kellenek igazán és a magas, testes férfiaknál is.

2017. jún. 4. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!