Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte válaszokat kérnék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszokat kérnék. Duci vagyok, de nem saját hibám miatt, számít ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
Olvastam olyan válaszokat, amiben azt hangsúlyozták, hogy "nekem nem tetszenek a telt lányok, de nem pusztán a tény miatt, hogy dundik, hanem, hogy rendszertelen és egészségtelen életmódot élnek, nem sportolnak". Nos, akkor most arra lennék kíváncsi, hogy mi van azokkal, akik igen is aktívan tevékenykednek az életükben és tisztában vannak a testmozgás jelentőségével és mellőzik az élelmiszeripari hulladékokat a tányérukról? Soha nem esik arról a 10%-ról szó, akik nagyrészt tényleg a peches genetikájuknak köszönhetik a robosztus testalkatot. Szóval elfogadnátok-e a duciságot, ha az nem tunyaság miatt van, vagy végül is teljesen mindegy, mert ha nincs meg a szexuális vonzalom, akkor teljesen mindegy a háttérsztori? Vagy úgy is feltehetném: egy csinos alkatú, de passzív leányzó vagy inkább egy teltebb, de aktív lány? Őszinte válaszokat kérnék, az igazságot. :)
2017. jún. 4. 09:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
59%
Írd már le légyszíves a magasságodat meg a súlyodat, mert olyan nincs hogy valaki egészségesen kajál és lefut x kilométert heti többször és duci.
2017. jún. 4. 10:14
 22/51 A kérdező kommentje:
163 cm / 71-2 kg
2017. jún. 4. 10:20
 23/51 anonim ***** válasza:
20%

21-es, szerintem ez teljesen fölösleges, ugyanakkor semmi értelme nincs terelni a témát a kérdésről egy fitness badarság felé. Ha úgy gondolod, hogy hiányod van a fitness témában, akkor egy kis bibliográfiát tudok ajánlani, nem nehéz:

[link]

2017. jún. 4. 10:22
 24/51 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy csak szeressen.
2017. jún. 4. 10:24
 25/51 anonim ***** válasza:

1. Orvosnál voltál már? Ha tényleg alig eszel és futsz is mellé, akkor nincs az az Isten, hogy túlsúlyos vagy ÉS egészséges.

2. Ha nincs egészségügyi problémád, akkor keresd meg azt a problémát az életmódodban, amit még magadnak sem vallasz be.

Ha genetika, akkor vagy erősebb testalkatú valaki, de nem túlsúlyos, vagy beteg, ezért túlsúlyos. Más opció nincs.

Másrészt, ha a második opciót vesszük a te problémádként (a leírás alapján ez lehet, ha a genetikára fogjuk), akkor én nem hibáztatom azt, aki inkább a ránézésre egészséges, passzív, de genetikailag vékony lányt választja, mondjuk gyermekei anyjának, mint a ránézésre nem annyira szerencsés jelöltet. (Tudod: érelmeszesedés, cukorbetegség, ízületi problémák, visszerek - ki szeretne ilyet a saját gyerekének?)

2017. jún. 4. 10:30
 26/51 anonim ***** válasza:
Túlsúlyos vagy és nem duci. Menj orvoshoz és vizsgáltasd ki magad, ha zavar. Ezzel még simán találsz barátot ha mindez formásan van rajtad.
2017. jún. 4. 10:35
 27/51 A kérdező kommentje:
A duci nálam túlsúlyost jelent és a duci nem kövér. Kivizsgáltattam a pajzsmirigyem egy fél éve, pont emiatt, mert gyanús volt, hogy a jó életmód ellenére nincs változás. Tökéletes értékek jöttek ki, szóval nincs ötletem.
2017. jún. 4. 10:38
 28/51 anonim ***** válasza:

Ha tudod magadról, hogy kövér vagy, és próbálsz ellene tenni, az teljesen elfogadható, még ha nem is jársz skkerrel, de legalább próbálklzol. Tudom nem mindenki tud lefogyni, bármit is csinál.

Az zavar, ha tényleg passzív, sőt még azt is kikéri magának, hogy ő kövér.

Nekem mindig a sze élyiség számított jobban.

2017. jún. 4. 10:57
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van valami az életmódodban, ami miatt nem fogysz. Olyan nincs, hogy kevés kalóriát viszel be, mozogsz, de nem változik a súlyod.
2017. jún. 4. 10:58
 30/51 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Nézd kérdező, nem akarlak bántani. A helyzet az, hogy a "duci vagyok, de nem a saját hibám miatt" kifejezés arra utal, hogy kerülöd a témában a felelősséget.

Nem tudom mennyi felesleg van rajtad, de gondolom 10-20-30 kiló. Élhetsz egészséges életet a rajtad lévő felesleggel is. Találhatsz magadnak olyan srácot aki elfogad és szerelmesek vagytok egymàssal. Csak a fentieket sokkal nehezebb megvalósítani nagy túlsúllyal.

2017. jún. 4. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!