Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én nem kapok válasz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem kapok válasz az Elittárson?

Figyelt kérdés
Regisztráltam már nagyon rég az elittársra...most elő is fizettem nagyon sok levelet elküldtem már..de egy válasz sincs.Nem vagyok diplomás, meg az nagyon jó pasi sem de azért nem csak diplomás hölgyekre írok rá. Amúgy meg nem csak egy diplomás pasi lehet tökéletes.

2017. jún. 2. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: nem én, a lányok többsége (tapasztalataim szerint).
2017. jún. 7. 07:33
 12/13 anonim válasza:

Én is csak minimálisat kaptam, mondhatjuk, hogy már érthetetlen, hogy a többiek miért nem mondanak legalább annyit, hogy kopj le. Még az is jobban esne mint ez a totális némaság.

# 1/11 Bálnavadászat alatt mit értettél? Gondolom nem bálnák vadászását.

2017. júl. 10. 20:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Nos megfejtettem a titkot, rohadt pénzhajhász oldal. Lány regisztrál kap leveleket, de még nem fizet nem tudja olvasni... tehát legtöbb levél olvasatlan marad.
2017. júl. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!