Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak 1-2 szavas valaszokat kapok tarskereson?
Adatlapom kitoltve, vannak kepeim is, bunronda se vagyok. Tegnap rairtam 1 szimpatikus lanyra, nem sablonszoveget, meg vannak kozos ismeroseink is. De 1-2 szavas valasz volt. Nem ingerlem magam rajta, csak furcsa.
Sokszor olvasom itt, h a lanyok keresik a pasikat, de az nem valaszol stb. Velem sajnos nincs ez a ,,gond", h keresnek a lanyok.
A helyeske csajok kapósak, rengeteg levelet kapnak. Aki szimpatikus, annak visszaírnak, de van, akit válaszra sem méltatnak.
Valószínű,hogy azért kapsz 1-2 szavas választ, mert a csajszi illendőségből válaszolt, de nem tartozol a kiválasztottak közé.
A válaszokban a szavak száma egyenes arányosságban van a következő jelzőiddel:
Jóképűség, kigyúrt test, vagyon
Mindhárom 0,1 zárt intervallumon vehet fel értéket ahol 0 a totál rondát, 1 a világ legjóképűbb emberét jelzi.
Nos a képlet: Válaszok száma = Jóképűség*kigyúrt*vagyon
Ebből adódik, hogy ha a lány szerint bármelyik paramétered is 0-hoz közeli, akkor a válaszok száma is ahhoz közeli lesz.
Mert rosszul kérdezel.
Nyitott végű, kifejtős kérdéseket kell használnod, olyat, amit lehetetlen 1-2 szóval megválaszolni
De ne a lehetőség legyen meg a kifejtsre, hanem az legyeen az egyetlen opció
Olvass utána, keress irodalmat! Tudd hogyan kell kérdezni!
Meg valami:
Sose ertettem, mi abban a jo nektek, h ilyen-olyan trukkokkel valaszokat kenyszeritettek ki a lanybol. Kiprovokaljatok belole es akkor nem az elso mondat utan, hanem a 7. utan tilt le, mikor megunja. Utana meg megy az ertetlenkedes,h egyszer csak letiltott, pedig olyan jol elbeszelgettunk, ki erti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!