Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a társkereson minek vannak fennt?
Figyelt kérdés
Borzaszto sok nőre rairtam már, és kb ha az 5%-a válaszolt össze tehetem a kezem,de akik válaszoltak is egy idő után felszivodtak se szó se beszéd ez miért van?!27/F2016. szept. 18. 04:28
1/14 anonim válasza:
Ha valós, akkor talált mást.
Ha valós, akkor csak csevegni akart (akár egy időre).
Vagy kamus (az is megeshet, hogy pasiknak írtál).
2/14 anonim válasza:
Sosem találod ki, társat keresnek!
Csak nem téged képzeltek el társnak. Miért, kötelező veled levelezgetni, ha rájuk írtál? Nem!
4/14 anonim válasza:
Passzívak, nem járnak fel gyakran, a rendszer benyeli az üzeneteket (jártam már így), de az is lehet, hogy te vagy unalmas.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 18. 22:18
6/14 anonim válasza:
Milyen kinezetu ferfi vagy? Milyen kepeket raktal fel? Szerintem olyan noknek irtal akiknek nem jon be az alkatod! En aktivan sportolo nagydarab izmos kopasz ember vagyok a mostani kedvesemmel ugy ismerkedtem meg,hogy o szedett fel a facen korabban is volt mar,hogy holgy kezdett ki velem. Szeretem az olyan noket akik mernek kezdemenyezni! A nagyon sovany vagy mackos es dagi sracok kevesbebb holgynek kellenek,szerintem ,ha ebbe a kategoriaba esel kezdj el sportolni,es akkor tobb sikered lesz a noknel. Ha szalkas vagy izmos vagy akkor viszont nem tudom,mit csinalhatsz rosszul,leher tul sablon a szoveg? Passz
7/14 anonim válasza:
Nekem ott az a gondom, hogy alig van olyan nő akikre rá lehet írni. Sokuknak a kinézetükhöz képest olyan igényeik vannak, aminek képtelenség megfelelni. Egyszer kiírtam az adatlapomra próbából, hogy családalapításhoz (gyereket szeretnék) keresek normális, józan felfogású, átlagos testalkatú nőt. Most vagy nincs ilyen, vagy az a gond, hogy nem vagyok 180 centitől magasabb, 22 centis intim fölötti, befutott milliomos :)
8/14 anonim válasza:
"Egyszer kiírtam az adatlapomra próbából, hogy családalapításhoz (gyereket szeretnék) keresek normális, józan felfogású, átlagos testalkatú nőt." - Mennyi időn belül? Ez azért így egyből egy nőnek is ijesztően gyors, nem csak a pasiknak... Előbb meg kell ismerni egymást, hogy egyáltalán érdemes-e ebbe az irányba közösen gondolkodni. Én szeretnék előbb-utóbb családot, de őszintén szólva egy ilyen szöveg engem is eltántorítana attól, aki ezt így kiírja, mert nem tudom, kivel alakul majd úgy, hogy ebben érdemes gondolkodni.
9/14 anonim válasza:
Ott is ilyen ostoba felhasználónevet választottál magadnak?
10/14 anonim válasza:
#9 6os vagyok! A kerdezot megvedenem! Attol,hogy valaki nem jacob rabbi nickneven van fennt meg nem biztos,hogy problema! Nem mindenki ostoba pol korrekt liberal! Mit zavar a felhasznalo nev? Nem ez volt a kerdes! Szerintem aranyos a nev! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!