Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert kerdezi meg a legtobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kerdezi meg a legtobb ffi tarskereson vagy mar randin is, hogy "mikor" volt utoljara komoly kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Szerintem ez annyira idiota kerdes! Mit akar ezzel felmerni?

2016. júl. 15. 06:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy egyáltalán volt-e már kapcsolatod, vágysz-e rá, érett vagy-e rá fejben, stb... Vagy azt, hogy mennyire hiányzik már a szex.
2016. júl. 15. 06:19
 2/31 A kérdező kommentje:
35 vagyok, tehat nyilvan volt.
2016. júl. 15. 06:21
 3/31 A kérdező kommentje:
...marmint kapcsolatom azelott :)
2016. júl. 15. 06:22
 4/31 anonim ***** válasza:

-Magából indul ki, és nála a szexkapcsolatokat gyakoribb

-A külsődből vagy más sztereotípiákból arra következtet hogy inkább laza kapcsolataid voltak

-Kíváncsi hogy az exen túl vagy-e már biztosan

Stb.

2016. júl. 15. 06:29
 5/31 A kérdező kommentje:

Es ha megirom v megmondom nekik, h masfel eve nem volt senkim abbol vajon mire kovetkeztetnek? Csak kivancsiva tett... H mennyire vagyok kiehezve szex teren? Hat... szexre minden nap talalhattam volna palit, ki tudja, lehet, h tegnap szexeltem epp egy nagyot... vagy minden nap nagyot szexelek... vagy tobbet... Ezert nem ertem a dolgot ebbol a nezetbol.

Ha meg azt akarja megtudni, mennyire vagyok tul az exen, akkor meg megint sz@r a kerdes, mert lehet, h egy honapja szakitottunk, de mar reg tulvagyok rajta, es lehet, h harom eve, de megsem... Vagy Kis Pistaba vagyok szerelmes, de mellettefeljarok tarskeresozni, mert Pistat nem erdeklem...

Szoval meg mindig nem ertem, mi edtelme...

Amugy masfel eve vagyok egyedul.

2016. júl. 15. 06:39
 6/31 anonim ***** válasza:
71%

Én férfiként annak örülök, ha egy nőnek minél kevesebb kapcsolata volt előttem. Mind testi és komoly.

Bár nem kérdezek ilyesmit, mert tényleg buta kérdés.

2016. júl. 15. 06:54
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező az sem jobb, amikor azt kérdezik, hogy mikor szexeltél utoljára( semmi köze hozzá egy vadidegennek) ill.mi a kedvenc pózod...
2016. júl. 15. 06:54
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért fontos, hogy túl tudtál-e lépni az exeden, vagy nem (nehogy hatással legyen a kapcsolatotokra).
2016. júl. 15. 06:55
 9/31 A kérdező kommentje:
7-es: ilyenekbol Dunat tudnek rekeszteni akar levelbol, akar elso randibol... Nem veletlenul nincs masfel eve kapcsolatom...
2016. júl. 15. 06:57
 10/31 A kérdező kommentje:
6# Es ezt honnan tudod leszurni egy ilyen kerdesbol? Vagy esetleg megkerdezed, h "es megis hany kapcsolatod volt?" Sztem ez undorito. Lehet, h egesz eletemben csak futo kalandjaim voltak vagy az is, h csak egy komoly volt... Most ezekbol hosszutavu kovetkeztetest levonni... Volt egy randipartnerem, aki megkerdezte, h mennyi idos volt a leghosszabb kapcsolatom. Masik shit kerdes...
2016. júl. 15. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!