Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert kerdezi meg a legtobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kerdezi meg a legtobb ffi tarskereson vagy mar randin is, hogy "mikor" volt utoljara komoly kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Szerintem ez annyira idiota kerdes! Mit akar ezzel felmerni?

2016. júl. 15. 06:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%
Ez egy fontos kérdés drágám. Ugyanis, ha pl. 2 hete szakítottál valakivel akivel 8évet voltál együtt, akkor esélyes, hogy vígasztalást / pótlékot keresel, mert még nem tetted túl magad az előzőn. Nagyon sok ilyen van ám.. Úgyhogy vond szépen vissza az idióta jelzőt.
2016. júl. 15. 10:12
 22/31 anonim ***** válasza:
#7 de azért van. Mert ha azt válaszolja, hogy tegnap, akkor minek ismerkedik velem? + ha azt mondja hogy tegnap én azt mondom, hogy viszlát.
2016. júl. 15. 10:22
 23/31 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez úgy marhaság ahogy van. 8 éves kapcsolat és 8 éves kapcsolat között is különbség van. Én az uccsó kapcsolatomat már rég lezártnak tekintettem, mikor kiléptem belőle, bár nem én mondtam ki, tehát már akár másnap bele tudtam volna menni egy újba. Mik erre a szabályok? Újabb nyolc évig vagy hónapokig gyászolni, vagy másnap már randizni, hiszen annyi tuskó van, hogy Dunát lehetne rekeszteni belőle, míg új kapcsolatot talál az ember (így addigra annyi tuskón van túl az ember, h azt is elfelejti, h valaha volt kapcsolata egyáltalán...)

Ráadásul legutóbb (is) egy olyan randim volt, ahol le akartak fektetni, és a hapsi ugyanúgy elkezdte kérdezni, h "Mikor volt utoljára kapcsolatom?" meg h "Milyen kapcsolatra vágyom?", majd elmondta, h ő is komoly kapcsolatra vágyik, és h hány gyereket szeretne, és mindezek után felhívott magához szexelni... megjegyzem, soha nem voltam ribizkének öltözve, és már randi előtt letisztáztuk, hogy én komolyat keresek és ő is, "ezért is nem erőltette, hogy már aznap lefeküdjünk csak másnap, mert tudja, h nem szeretem a bunkókat". Ezért úgy sz@r ez a kérdés ahogy van. Mondani bármit lehet...

2016. júl. 15. 10:29
 24/31 A kérdező kommentje:
Az utóbbit a 21-es válaszolónak írtam, csak közben jött egy 22-es is :)
2016. júl. 15. 10:32
 25/31 A kérdező kommentje:
22-es: Ha vlki ilyet kérdez tőlem az legalább annyira sértő, mintha felhív magához szexelni (legyen az bárhogy is mondva).
2016. júl. 15. 10:40
 26/31 anonim ***** válasza:

Kérdező,, hidd el én is.😊 Ezért is hoztam fel példának.Eléggé egyirányú a gondolkodásuk(vannak kivételek ebben is, csak az kevés), nekem még Sosem jutott eszembe ilyet kérdezni tőlük.

7-es voltam.

2016. júl. 15. 11:02
 27/31 anonim ***** válasza:
22-s lehet nem kapsz rá őszinte választ....nők között is van olyan, aki nem fogja veled közölni, hogy éppen 2 órája szállt ki egy másik pasi ágyából.Első üzenet váltásnál ezért sincs értelme megkérdezni, nem tudhatod az adott ember mennyire őszinte típus.És igen sértő is tud lenni, mivel az illető tőled első körben nem kérdez ilyen bizalmas dolgot.Ne mindig az ágyból kezdődjön már az ismerkedés...
2016. júl. 15. 11:11
 28/31 A kérdező kommentje:

Az, h ilyen semmitmondó időintervallumok érdeklik az embert semmire sem jó addig, amíg meg nem tudjuk a körítést. Nem lehet tudni, h miért lett vége vlminek olyan korán vagy későn, nem tudni hogy mennyire volt komoly, hogy a kötődés milyen mély volt mikor szakítottak.

És tényleg ki tudja, lehet, h csak azért érdekli a palit, h mikor volt "nagytakarítás", mennyire vagyok kiéhezve, és pl. így tudjon manipulálni. Megtudja, h csak komoly kapcsolataim voltak, meg házasság és gyerektervek olyannal kombinálva, h másfél évig nem voltam palival, rögtön lefuttat egy olyan szoftvert, h a nőnek jó alapos dugásra van szüksége és tartós kapcsolatra, tehát egy a pali részéről egy jó alap lehet egy hazugságon alapuló átveréses dugáshoz is.

2016. júl. 15. 11:25
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szokásom ilyesmit kérdezni az első randikon, mert egyrészt szinte ismeretlen vagyok a nő számára még, miért árulna el olyan dolgokat, ami az ő magánügye? Én sem kezdem el részletezni sütizés közben, hogy hány kapcsolatom volt, kit mennyire szerettem, stb. A randi lényege, hogy megismerjem a másik személyiségét, a hozzáállását az élethez, a jövőképét, hogy szeretnék-e kapcsolatot vele. Persze aki csak egy kósza menetre hajt, nyilván másképp gondolja ezt.

Saját példa: Előző barátnőmmel első pár randin egy szó sem esett ilyenekről, hogy kinek hány kapcsolata volt, meddig tartott, stb. Viszont amikor már éreztük, hogy komolyak a szándékaink, és felhívott magához, hogy aludjak ott, akkor este pityeregve mesélt a múltjáról, a régi kapcsolatairól, hogy mennyire negatív dolgokat élt át, hányan átvereték, és mennyire örül, hogy engem megismert. Aznap éjjel alig aludtunk, mert egyfolytában beszélgettünk, pont a fent említett témáról. És szerintem ennek akkor volt az ideje, mert így tudtam, hogy már teljesen megbízik bennem, hisz elárulja minden titkát, és én is neki. 5 évig voltunk együtt.

Azokat is megértem, akiknek fontos már az elején ez a kérdés, mert nem akarnak zsákbamacskát, tudni akarják, kivel is találkoznak. De jobban megéri, ha a nő/férfi magától meséli el, kérdés nélkül. Szerintem...

30F

2016. júl. 15. 12:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne a dolog. Nem csak a pótlékkeresés meg ilyenek miatt. Pár hónap azért kell egy embernek, hogy normális módon tudjon belevágni egy új kapcsolatba. Ha még nem dolgoztam fel annyira az előzőt, hogy az újnak mindenben tiszta lapot tudjak nyitni, addig nem megyek bele egy kapcsolatba. Ez szerintem a másik féllel szemben is reális elvárás. Pl. nem törlöm le magam után a pultot, főzés közben, mert kajålás után szoktam, ez mondjuk nagyon idegesíti/veszekszik mert az ex ezeket soha nem csinálta..Nem érdekel a másik milyen volt, én nem az exe vagyok, nekem más jótulajdonságaim és hiányosságaim vannak. Amíg ezeken nem lép túl egy ember addig nem érdemes próbálkozni, mert 1000 meg egy ilyen apróságot cipel mindenki és idő ezeket elengedni. Valljuk be minél idősebb valaki annál több. Nekem is kellett több mint egy év, 3 nő szarságain kellett túltennem magam, plusz a sajátjaimat kijavítani, fejlődni. Pedig "csak" 30 vagyok. Mindenképp megéri a fáradtságot szerintem.
2016. júl. 15. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!