Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én nem kapok válasz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem kapok válasz az Elittárson?

Figyelt kérdés
Regisztráltam már nagyon rég az elittársra...most elő is fizettem nagyon sok levelet elküldtem már..de egy válasz sincs.Nem vagyok diplomás, meg az nagyon jó pasi sem de azért nem csak diplomás hölgyekre írok rá. Amúgy meg nem csak egy diplomás pasi lehet tökéletes.

2017. jún. 2. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jóvan fiam, az elmúlt 3 napban már lejátszották ezt a diploma-nem diploma, autó-nem autó, fizu nem fizu dolgot. Unalmas, próbálj mással provokálni minket hölgyeket, h miért nem vagyunk hajlandóak veled szóba állni.

Pl bálnavadászat miatt. Ha ezt a két dolgot össze tudod egy jó kontextusba hozni, az már valami lenne .D

2017. jún. 2. 14:21
 2/13 A kérdező kommentje:
2es csak mellékesen jegyeztem meg....igazából arra lennék kiváncsi,hogy Miskolc+50km-en belül ekkora a nálam jobb felhozatal?
2017. jún. 2. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
És érdemes volt pénzt kiadni önmagad megalázására? Gratulálok.
2017. jún. 2. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Pénzért társkeresőzni majdnem ugyanaz, mint qrvázni. Ha már költeni akarnék a magam megalázására, akkor inkább hivatásosnak fizetnék, ott legalább kapok is valamit a beinvesztált lóvéért...
2017. jún. 2. 14:45
 5/13 A kérdező kommentje:
4/4 sokáig majdnem ezt vallottam mint te. Aztán jött a szöveg, hogy ingyen semmi sincs az életben. Ha már kicsit gátlásos vagyok leszólítani lányokat az utcán akkor neten ismerkedjem. 3-4 párt ismerek akik neten találtak egymásra, ha nekik is bejött hát nekem miért ne jönne be...gondoltam (rosszul)
2017. jún. 2. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Fogd fel tanulópénznek.

És növessz tököt. Élőben sokkal nehezebb lerázni valakit mint egy kattintással interneten. Bár elismerem, élőben is vannak profi lerázók, akiket kifoghatsz, de ez ne vegye el a kedved.

2017. jún. 2. 15:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak mondom mindenkinek, hogy miután MINDEN párkeresési módszerem totális kudarcot vallott, feladtam egy hirdetést a Nők Lapjába. Ott a hölgyek olyan férfiakat kerestek, mint én. Normális, magas, rendes, dolgos, nem alkoholista,romantikus, stb. Egy választ se kaptam! Ismétlem:Egyet se! Biztos bennem is van hiba, de sanszos, hogy nem CSAK bennem.
2017. jún. 2. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: az azért elég kevés ám a sikeres ismerkedéshez, hogy nem vagy alkoholista meg dolgozol. Ezeknek alapnak kéne lenni, ha tényleg normális párt akar valaki.
2017. jún. 2. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Még csak véletlenül sem alap.

Alkoholista? Legalább nem depressziós.

Mit számít hogy dolgozik-e vagy nem? Pénze legyen, az sem baj ha apuka tömi ki a zsebeit.

2017. jún. 6. 07:44
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es: Jah, hát ha te így nézed...
2017. jún. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!