Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem szép az izmos nő?
Szögezzük le, nem arra gondolok, mikor valaki egy férfi bicepszével büszkélkedhet nő létére. Csak arra, ha egy lánynak van vádlija, combja (nem az a lötyögős, hanem a futástól, guggolástól és társaitól megerősödött),kicsit szélesebb a válla és látszik halványan az izomzat a hasán is. Ez tényleg ennyire visszataszító lenne?
Csomóaktól hallom, hogy mekkora ostobaság, hogy egy nő edz súlyokkal, meg úgy fog kinézni, mint egy pasi és minden. Nekem személyesen még nem tettek ilyen megjegyzést, de azért nem vagyok az a törékeny csaj, látszik már rajtam az edzés (nem nagyon, de egy éve komolyan veszem). Tudom azt is, hogy nem minden a külső, mégis tömegével hallani, hogy ez mennyire maszkulin dolog és gusztustalan...
Én így tetszem magamnak, de azért elgondolkodtatott, hogy mi ezzel a baj. Mármint azzal, ha egy lány izmosabb az átlagnál. Meg mindenki diétázik, vegán, koplal, kocog vagy jógázik és kissé "kinéznek" engem. Elsősorban a nők, de mintha ők jobban tetszenének a férfiaknak is. Ez nem nőies?
Ha nem kokszolsz, sose leszel csúnyán izmos. Nekem bejönnek az izmosabb sportosabb lányok
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!