Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem szép az izmos nő?
Szögezzük le, nem arra gondolok, mikor valaki egy férfi bicepszével büszkélkedhet nő létére. Csak arra, ha egy lánynak van vádlija, combja (nem az a lötyögős, hanem a futástól, guggolástól és társaitól megerősödött),kicsit szélesebb a válla és látszik halványan az izomzat a hasán is. Ez tényleg ennyire visszataszító lenne?
Csomóaktól hallom, hogy mekkora ostobaság, hogy egy nő edz súlyokkal, meg úgy fog kinézni, mint egy pasi és minden. Nekem személyesen még nem tettek ilyen megjegyzést, de azért nem vagyok az a törékeny csaj, látszik már rajtam az edzés (nem nagyon, de egy éve komolyan veszem). Tudom azt is, hogy nem minden a külső, mégis tömegével hallani, hogy ez mennyire maszkulin dolog és gusztustalan...
Én így tetszem magamnak, de azért elgondolkodtatott, hogy mi ezzel a baj. Mármint azzal, ha egy lány izmosabb az átlagnál. Meg mindenki diétázik, vegán, koplal, kocog vagy jógázik és kissé "kinéznek" engem. Elsősorban a nők, de mintha ők jobban tetszenének a férfiaknak is. Ez nem nőies?
Jól néz ki a kissé(!) izmos comb, formás popsi(karra, vállra szerintem egy nőnek értelmetlen gyúrni), de túlzásba lehet vinni az edzést, igen. Van egy barátnőm, akinek baromi izmosak a combjai meg a feneke, ettől már inkább tömzsi, semmint vékony, szinte már férfias...a kockásabb, izmosabb has egy nőn szintén nem szokott bejönni a pasiknak, nekem pl lapos hasam van alapból, de épp ezért nemis csinálok haspréseket, mert inkább legyen egy picit puha, semmint izmos. Én csakis lábra szoktam edzeni, de ott is inkább csak a popsin van a hangsúly, nem akarok bumszli combokat. Kb olyan alakom van, mint Innának és tökéletesen elégedett vagyok vele.
21L
,,Én így tetszem magamnak" akkor itt mi a kérdés?
Amúgy nekem férfiként jobban bejönnek a vékonykább nők, akik törékenyek, vagy formásan izmosak mint akinek eres a karja meg akkora segge van mint 3 másik nőnek együtt.
Elég sok embertől* -ha így megfelel.:)
Egyébként én sem vagyok egy Hulk, nem kell végletekre gondolni.:) Szóval egy átlag férfi azért férfi marad mellettem, csak nem értem ezt a pálcikavégtag-mániát, amik mellett az enyém már tényleg "sok" lehet.
Nőként írom, hogy gyönyörű nő. :) Szeretnék én így kinézni. :D A versenyformája már nekem annyira nem gyere be, de szerintem tökéletes alakja van.
Amíg az ember nem viszi túlzásba, addig szerintem szép. Bár lehet elfogult vagyok, mivel én is edzem, bár saját testsúllyal (rúdtánc). Háromnegyed éve kezdtem, és oda meg vissza vagyok attól, hogy formásodom, van erőm, hajlékonyabb is lettem...stb. Az ugri-bugri csajos téma sose jött be, rúdtáncon is az erőelemeket részesítem előnyben, bár sok mindenhez gyenge vagyok még.
Páromat nem zavarja, sőt, maximálisan támogat, mivel ő is sportos, csak nyilván más sportágban érvényesül :) Esztétikailag is jobban tetszek neki így, mint korábban, bár akkor sem volt egy rossz szava se az alakomra.
Szóval kinek mi. Ha te így érzed jól magad, ne hagyd abba csak azért, hogy másoknak megfelelj! Az egészségedre figyelj nagyon, minden más csak ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!