Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem szép az izmos nő?
Szögezzük le, nem arra gondolok, mikor valaki egy férfi bicepszével büszkélkedhet nő létére. Csak arra, ha egy lánynak van vádlija, combja (nem az a lötyögős, hanem a futástól, guggolástól és társaitól megerősödött),kicsit szélesebb a válla és látszik halványan az izomzat a hasán is. Ez tényleg ennyire visszataszító lenne?
Csomóaktól hallom, hogy mekkora ostobaság, hogy egy nő edz súlyokkal, meg úgy fog kinézni, mint egy pasi és minden. Nekem személyesen még nem tettek ilyen megjegyzést, de azért nem vagyok az a törékeny csaj, látszik már rajtam az edzés (nem nagyon, de egy éve komolyan veszem). Tudom azt is, hogy nem minden a külső, mégis tömegével hallani, hogy ez mennyire maszkulin dolog és gusztustalan...
Én így tetszem magamnak, de azért elgondolkodtatott, hogy mi ezzel a baj. Mármint azzal, ha egy lány izmosabb az átlagnál. Meg mindenki diétázik, vegán, koplal, kocog vagy jógázik és kissé "kinéznek" engem. Elsősorban a nők, de mintha ők jobban tetszenének a férfiaknak is. Ez nem nőies?
egy sportos női testnél nincs gyönyörűbb.
rendszeresen futok, trx-re szoktam menni, és gyönyörű nőket látok mindét helyen.
Viszont a női testépítés már nem jön be, mikor tényleg izomra gyúrnak, vagy a nehézatléták, de például a profi futóknak nagyon izmos testük van, és szerintem gyönyörűek
Két dolog:
1) A szép szubjektív.
2) Az izmos szubjektív.
Az elsőt remélem nem kell magyarázni, a második meg azt jelenti, hogy sokan már azt "túlgyúrtnak" (a falra mászok ettől a szótól) nevezik, ha egy egészen minimális izom is látszik a nőn.
De ha körbenézel az általános szellemi színvonalon, nem lesz meglepő, hogy így tesznek. Elég megnézni, miféle marhaságokat hajtogatnak a sportról (pl. a hasazás eltünteti a zsírt a hasadról, a tápkiegek felfújnak és mesterségesek), remekül beillik a sorba a "ha egy nő súlyokkal edz, olyan lesz, mint egy férfi". Nem gondolják át, hogy mit mondanak, csak csípőből nyomják az ostobaságot. A legtöbb esetben egyáltalán nem arról van szó, hogy az illető tisztában lenne vele, hogyan is néz ki egy hétköznapi nő, ha edz, és az alapján dönti el, hogy tetszik-e neki vagy sem. Nem, előjön a fejében ez az idióta kép, és már ömlik is a barnaság a szájából. Ezt jól jegyezd meg, képesek úgy kritizálni, hogy nem is téged kritizálnak, hanem azt hiszik, olyan vagy, mint a kép a fejükben. És persze az is ott van, hogy nehogy ki merj lógni a sorból...
Amúgy rettentő kevés olyan lány van, akin valamennyire látszanak az izmok, és bizton merem állítani, hogy a párkeresésben ez sohasem fog gondot okozni neked, mert a kereslet rájuk nagyobb, mint a kínálat. Oké, hogy a többségnek nem jön be alapvetően, akinek viszont igen, annak nagyon, és rá fog mozdulni, ha lehetősége nyílik rá. Ez igaz minden olyan tulajdonságra, amitől különleges lesz egy lány, és nem tucat. Én speciel látványra sokkal nőiesebbnek tartok egy formásan izmos lányt, mint ugyanabban a ruhában egy másikat, aki ugyan vékony, de semmit nem foglalkozik a testével. Ezekkel a nyári, hosszú egyberuhákkal pedig ki lehet készíteni, ha egy izmosabb lányon vannak :D Menten elalélok.
"pl. a hasazás eltünteti a zsírt a hasadról, a tápkiegek felfújnak és mesterségesek), remekül beillik a sorba a "ha egy nő súlyokkal edz, olyan lesz, mint egy férfi"
Ugyan... ezek már egészen fejlett mondatok ahhoz képest, hogy a sport csak tönkreteszi a térdeidet, meg a "én is sportoltam, de híztam 1.5 kilót, így abbahagytam", és társaihoz képest :D
Ne is mondjátok. A kedvencem, hogy sajnálnak, meg kérdezgetik, hogy jaj az ízületeimmel mi lesz... Mi lenne, aki rendesen nyújt és étkezik, annak sportolóként sokkal egészségesebbek az ízületeim, mint annak, aki mozgásszegény életmódot él. Értem ezt azokra a sportokra, ahol az ember nem 100-200 kilós súlyokkal szivatja magát orrba-szájba. És akkor még arról nem esett szó, hogy "a protein koksz", "aki edz az agresszív és ostoba" és hasonlók. :D
Köszönöm a válaszokat egyébként.:)
Kérdező: a magyar kórházak amúgy is roskadásig vannak tele a sporttól tönkrement ízületű emberekkel...
(mert a tunyaság, az elhízás, a dohányzás, és a pia olyan egészségesek, hogy ami betegséget azoktól lehet szerezni ahhoz képest egy térdműtét mag a pokol :))
De szép, és nőies, amíg a női arányok/formák megmaradnak. És akit linkeltek, meg akit te is írtál, ott ez teljesen rendben van.
Én elismerem, nem vagyok kitartó sajnos, hamar feladom, baromira irigylem (bocs, ez nem negatív irányú, tehát nem az a fajta, mikor mellé köpködök rájuk jó magyar módra, mert nagyon is tisztelem) az ilyen alkatú nőket, egyrészt a külsejükért, másrészt a kitartásukért, az elszántságukért, a rááldozott energiáért.
Hidd el, aki erre az alkatra fújjog, az többnyire irigy, leszólni könnyebb nyilván, mint tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!