Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs még barátom? Baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még barátom? Baj van kulsommel?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 1. 16:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ez kamu kérdés, nyilván nem a kérdező van a képen, ha az lenne nem hiszem hogy problémája lenne párt találni
2017. jún. 1. 18:34
 22/35 anonim ***** válasza:

21: attól mert valaki csinos még nem biztos hogy könnyedén pàrt talàl,nekem is ez a gond Én se vagyok csúnya,sőt a külsőmre csak pozitív visszajelzést kaptam és nem csak baràtoktól\ismerősöktől..

23\L

2017. jún. 1. 18:39
 23/35 A kérdező kommentje:
Utolso jol mondja
2017. jún. 1. 18:46
 24/35 anonim ***** válasza:
Szép vagy, de van valami taszító benned. Mintha el lennél szállva kicsit. 😕
2017. jún. 1. 18:56
 25/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kicsit....
2017. jún. 1. 19:12
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem vok elszállva magamtól sőt ellenkezoleg ezert tettem ki a kerdeest
2017. jún. 1. 19:22
 27/35 anonim ***** válasza:
52%

Lehetetlen, hogy egy ilyen szép lánynak ne legyen pasija.

Ez a kérdés egy vicc ugye?

2017. jún. 1. 19:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy kicsit butácska.
2017. jún. 1. 19:42
 29/35 anonim ***** válasza:

Szerintem csinos vagy!

Szoktál kimozdulni otthonról? Ha igen, ott szoktál kezdeményezni (legalább beszélgetést) szimpatikus férfiakkal?

A kép alapján a külsőddel semmi baj nincs, bár egy kis mosoly nem ártana, akkor részemről egy gondolkozás nélküli 10/10. Ha csak a külsőt nézzük egy ilyen barátnőt boldogan elfogadnék. Azt hogy mennyire vagy elszállva magadtól vagy hogy vannak 'hülyeségeid', nem tudjuk, állításod szerint nincsenek, én ezt elfogadom, de vedd figyelembe, hogy ha valaki egyedül van ez is lehet ok és itt is jogosan írják ezt néhányan... mivel nem ismerünk személyesen Téged.

Fogadjuk hogy a a kérdés+képre már kaptál itt is jó pár privátot... :)

2017. jún. 1. 19:46
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Lehetek a barátod?
2017. jún. 1. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!