Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs még barátom? Baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még barátom? Baj van kulsommel?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 1. 16:42
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Nincs baj vele. Lehet, hogy magasak az elvárásaid...
2017. jún. 1. 16:45
 2/35 anonim válasza:
Szerintem szép vagy. Ilyenkor két ok lehet vagy az, hogy bunkó, buta vagy uncsi vagy (nem sértésből) vagy csak rossz pasikkal próbálkozol akik nem értékelnek eléggé :)
2017. jún. 1. 16:45
 3/35 anonim ***** válasza:
10%
Nekem sajnos nem jössz be annyira, hogy barátnőként el tudjalak képzelni.
2017. jún. 1. 16:49
 4/35 anonim ***** válasza:
92%
Egy mosolygósabb kép előnyösebb lenne.
2017. jún. 1. 17:02
 5/35 anonim ***** válasza:
Szép és csinos csaj vagy, nem a külsőddel van gond. Vagy túlságosan bezárkózol, falat vonsz magad köré vagy esélyt sem adsz rá hogy megismerjenek, oda merjenek menni hozzád. Legyél nyitottabb, mosolyogj, flörtölj, meglátod meg lesz az eredménye. 37F
2017. jún. 1. 17:14
 6/35 anonim ***** válasza:
Nagyon rendben vagy szerintem. Majd jönni fog, legyél türelemmel - akkor fog betoppanni, amikor abszolút nem számítasz rá.
2017. jún. 1. 17:14
 7/35 anonim ***** válasza:
65%

Csini vagy, jók a csöcseid, szép az arcod. De az arckifejezésed... kicsit flegmának, nagyképűnek tűnsz. De ez csak egy kép, ennyiből nem lehet rendes véleményt alkotni. A külsőddel nincs gond szóval a személyiségeddel lehet valami. Nem vagy túl goromba? Kifejezed rendesen az érzelmeidet? Több infó kéne mert ez így édes kevés. Egy képet adtál csak a kezünkbe, semmi többet. Ez alapján én is csak annyit tudok mondani, hogy dugnálak. Ennyi.

Elnézést ha kicsit nyers voltam.

22F

2017. jún. 1. 17:17
 8/35 A kérdező kommentje:
6- os milyen cuki vagy :) csak már nem bírom várni :( hianyzik egy ferfi :(
2017. jún. 1. 17:19
 9/35 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagy elvarasaim, nem vagyok bunko se nagykepu
2017. jún. 1. 17:20
 10/35 anonim ***** válasza:
Szerintem csinos vagy, nőies. Jól áll neked ez a ruha.
2017. jún. 1. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!