Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy viszonyultok olyan sráchoz aki nézi az Egynyári kaland c. sorozatot? Nem gáz?

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az mi?

Felőlem aztán azt nézhetnél amit akarsz.

Biztos nálam is lenne olyan,ami téged nem érdekel.

2017. jún. 1. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

szerintem nem teljesen mindegy mit néz, mert igeni vannak alpári meg gáz vígjátékok (pl. aki a gagyi mamin és társain nevet, meg az új szellemirtókon, az nem lehet intelligens)

az említett sorozatot nem ismerem. de minden az arányoktól függ. hogy egy-két rosszat is néz-e 100 jó mellett.

2017. jún. 1. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a sorozatot, viszont rendkívül primitívnek tartom azokat az embereket akik azért ítélkeznek/ lenéznek/ gàznak tartanak valakit amit néz/ hallgat / vagy olvas. Legyen az sorozat, film, könyv, képregény, vagy zene.

Nem mindegy mit néz a màsik? Ha téged érdekel nézed és kikapcsolódsz. Ennyi. Össsze sem jönnék olyan pasival aki azért cikiz amilyen sorozatokat nézek. Pont leszarom ha valakinek ez nem tetszik. Magàról ad szegénységi bizonyítvànyt ha nem képes màsok egyéni ízlését elfogadni. A férjem pl animéket néz és mangàkat olvas főleg. Ő szereti én meg tiszteletben tartom, ahogy ő is az én kedvenceimet. Amúgy sok fajtàt szoktam: horrort, dràmát, scifit, vígjàtékot, évene 2-3 alkalommal még mexikói szappanoperàt is ha ahhoz van hangulatom.

2017. jún. 1. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem gáz. Ha már ilyen Kardashian-valóságshowt, Való Világot, Fásy mulatót nézne, az pl. nálam felejtős lenne... de egy viszonylag jó minőségű magyar sorozaton mi a gáz? Csak mert fiatalokról szól / közmédián megy / lelkis sorozat?
2017. jún. 1. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez még egy tök vállalható sorozat (igen, köztévé ide, meg oda, az első évad tényleg marha jó, a második szó-szó, de vannak jó pillanatai), de amúgy tök mindegy. Persze abból is meg lehet ítélni valakit, egy szinten hogy mit néz/olvas/hallgat, de ez nem egy sorozat, egy film vagy egy könyvből fog történni.

Jó én is furcsállnám, ha egy srác Barátok köztöt nézne, vagy Jóban rosszbant, Szulejmánt, vagy Teen Wolfot (bár talán a huszon éves fiúk már nem nézik ezt, csak a tizenévesek) vagy ilyesmit, de amíg ez csak egy dolog a sok jó és érdekes tulajdonsága és érdeklődési köre mellett, nem zavarna. Én is sok hülyeséget elolvasok, megnézek már akár csak mazochizmusból is, vagy mert tudom, hogy gáz, de szeretem. A lényeg, hogy legyen közös metszés pont, ha meg a lány nem szereti, amit te (ez most bármire igaz) akkor ne sértődj meg rajta, és ne erőltesd, de ne engedd, hogy bunkón beszóljon és ez visszafelé is igaz.

2017. jún. 15. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!