Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnám növelni az önbizal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám növelni az önbizalmam? Ha az évek alatt az élet más területein sikeresebb tudtam lenni, a kapcsolatoknál miért sikertelenebb?

Figyelt kérdés
Átlagos 30-as férfi vagyok, sikeres a munkában, vannak hobbijaim, folyamatosan képzem magam. Vannak céljaim. A nőknél mégsem tudok érvényesülni. Négy éve volt egy időszakom, amikor teljesen ismeretlen nőkkel jól el tudtam beszélgetni, persze egy-két új Facebook ismerősön kívül nem lett semmi a dologbol. Mostanában viszont teljes kudarcnak érzem a magánéletem, barátaim nincsenek és egyszerűen képtelen vagyok ismerkedni, legtöbbször már előre eldödtöm, hogy miért nem fog sikerülni.

2017. máj. 31. 20:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Olvasni szeretek, de nem igazán hiszek az ilyesmiben, ebben sem látok túl sok racionalitást :) Olvastam már párkapcsolati fejlesztő könyveket is, próbáltam is alkalamazni őket. Ennek eredmenyéként lett abban az időszakban könnyebb az ismerkedés, de mint említettem komolyabb eredményem nem lett, pedig rengetegszer próbálkoztam.Így eléggé kudarcként éltem meg. Azóta pedig csak öregedtem...
2017. jún. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!