Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az élet minden területén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet minden területén miért csak csalódás ér? El lennék átkozva, vagy csak simán nem vagyok érdemes az életre?

Figyelt kérdés
Az életemben csak rossz dolgok történnek. Emiatt ki is alakult bennem a depresszió. Soha nem gondoltam volna, hogy egyedül kell megöregednem, de lehet ez lesz a sorsom. Ettől még lehet az is jobb, ha öngyilkos leszek. Szerelmes voltam egy fiúba, de ő csak csalódást okozott. Pedig a tulajdonságaink és ízlésünk nagyjából egyezett, de még sem éreztem azt, hogy törődne velem, és szeretne. Volt olyan hogy vártam rá, a találkozót pedig az utolsó időpontba lefújta még pedig Facebookon. De nem egyszer fordult ez már elő. Pont ezért is szakítottam vele. Próbálkoztam már azóta párkereséssel, ami szintén nem sikerült. Előtte is próbálkoztam, azok sem jöttek össze. Úgy érzem velem van a probléma. Még pedig hogy nem vagyok egy belevaló, menő csaj. Sokszor kedvem sincs kimozdulni itthonról, mindig rossz kedvem van.
2017. máj. 4. 12:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen időszak...

Majd, túljutsz rajta.

Foglald el magad valami olyannal, amit élvezel.

Tapasztalatból mondom!

2017. máj. 4. 12:30
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak nekem mindig időszakaim vannak. Soha nem voltam még boldog.
2017. máj. 4. 12:32
 3/21 anonim ***** válasza:
nem lehet mindig csak szar minden, törvényszerűen kell lennie jónak is az életben (csak ki kell várni) :)
2017. máj. 4. 12:41
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Amíg egyedül nem vagy boldog, addig párkapcsolatban sem leszel az. Te nem azért vagy boldogtalan, mert nincs kapcsolatod, hanem azért, mert magaddal sem vagy elégedett, boldog. Először magadra koncentrálj, aztán jöhet a többi.
2017. máj. 4. 12:42
 5/21 anonim ***** válasza:

Túlságosan is rákoncentrálsz arra ami nincs és hihetetlen módon erőlteted a dolgot. A szerelem váratlanul jön, amikor nem számítasz rá. Így ha olyan elhatározással indítasz, h "már pedig párt akarok találni és boldog lenni!", akkor 99%-ig biztos, h nem fog összejönni.

Nekem is volt ilyen időszakom, h pár randi után sem jött össze kapcsolat és már magamban kerestem a hibát. Aztán egyik kiruccanós hétvégén eldöntöttem, h sz*rok a férfiakra, nem is kell nekem kapcsolat, majd ha lesz akkor lesz. És ezt teljes elhatározással így is gondoltam. 3 napjára rá meg rám írt a Nagy Szerelmem és a többi már történelem... :) Szerintem addig fejleszd magad, tanulj nyelveket és ne görcsölj rá. Ismerkedj, de ne olyan szempontból nézz a férfiakra, h "hátha lesz belőle valami"...

2017. máj. 4. 12:43
 6/21 A kérdező kommentje:
Rágörcsölök, mert 25 éves vagyok, és egyedül mint a kis ujjam. 20 évesen én se voltam így rágörcsölve erre.
2017. máj. 4. 12:55
 7/21 A kérdező kommentje:
Magammal miért lennék megelégedve? Hiszen én magam egy nagy senki vagyok.
2017. máj. 4. 12:56
 8/21 anonim ***** válasza:
Keress fel pszichológust. Veled van a baj, mert nem kapod össze magad. Szakember, mivel egyedül nem megy neked.
2017. máj. 4. 12:57
 9/21 A kérdező kommentje:
Persze és a pszichológus megmondja hogy menjek bevásárolni, ami amúgy magamtól is megy, mert nem vagyok fogyatékos.
2017. máj. 4. 12:58
 10/21 anonim ***** válasza:

Csajszi, én meg 35 vagyok és egyedül... Mégsem akarom felkötni magam az első fára!

Van időd! Egy egész élet!

2017. máj. 4. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!