Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet minden területén miért csak csalódás ér? El lennék átkozva, vagy csak simán nem vagyok érdemes az életre?
Figyelt kérdés
Az életemben csak rossz dolgok történnek. Emiatt ki is alakult bennem a depresszió. Soha nem gondoltam volna, hogy egyedül kell megöregednem, de lehet ez lesz a sorsom. Ettől még lehet az is jobb, ha öngyilkos leszek. Szerelmes voltam egy fiúba, de ő csak csalódást okozott. Pedig a tulajdonságaink és ízlésünk nagyjából egyezett, de még sem éreztem azt, hogy törődne velem, és szeretne. Volt olyan hogy vártam rá, a találkozót pedig az utolsó időpontba lefújta még pedig Facebookon. De nem egyszer fordult ez már elő. Pont ezért is szakítottam vele. Próbálkoztam már azóta párkereséssel, ami szintén nem sikerült. Előtte is próbálkoztam, azok sem jöttek össze. Úgy érzem velem van a probléma. Még pedig hogy nem vagyok egy belevaló, menő csaj. Sokszor kedvem sincs kimozdulni itthonról, mindig rossz kedvem van.2017. máj. 4. 12:27
11/21 anonim válasza:
Kérdező, mi a munkaköröd? Mivel foglalkozol?
12/21 A kérdező kommentje:
Most egyelőre nincs munkám, de amikor volt az se boldogított.
2017. máj. 4. 13:02
13/21 anonim válasza:
Mit dolgoztál eddig? Minek vagy kitanulva? Hogyan telik el egy napod jelenleg?
14/21 anonim válasza:
Kérdező, itt veled van a probléma. Alap dolog lenne az, h például magadat tudd eltartani. Ez az egyik. De munkád sincs 25 évesen (ha egészségügyi gondod van akkor nem érvényes ez a vélemény). Mit csinálsz egész nap? Vagy mivel töltöd el a napjaidat? Önsajnálattal? Hidd el, így egy komoly férfi sem fog komolyan venni, h 25 évesen azon siránkozol, h egyedül vagy miközben a munkára kellene összpontosítanod. Vagy fejleszteni magad? Nyelvek? Vagy a szakmáddal kapcsolatban? Mindent ki lehet tölteni hasznossal is... De 25 évesen én mondjuk nem azért sírnék, h nincs pasim, hanem azon, h nincsenek céljaim.
15/21 anonim válasza:
Utolsó jogos!
Első a munka, aztán a szórakozás!
(ha sokat agyalsz az depressziót szül, keress munkát vagy valami elfoglaltságot ami leszívja az energiát)
17/21 anonim válasza:
Na gyűlnek már a privát üzenetek ? Átlátszó vagy nagyon.
18/21 anonim válasza:
Cuki lehetsz, ha nem vagy igénytelen és csúnya. Kedvelem az ilyen kis elveszett lelkeket felkarolni.
19/21 anonim válasza:
#18 persze, mert csak az ilyen nők állnak veled szóba :D
te kis örök hős szerelmes, írj neki egy verset :D
20/21 anonim válasza:
#19: Mééé bántod a kisebbet? 😢
Írjak? Inkább receptre fel magamat.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!