Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az élet minden területén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet minden területén miért csak csalódás ér? El lennék átkozva, vagy csak simán nem vagyok érdemes az életre?

Figyelt kérdés
Az életemben csak rossz dolgok történnek. Emiatt ki is alakult bennem a depresszió. Soha nem gondoltam volna, hogy egyedül kell megöregednem, de lehet ez lesz a sorsom. Ettől még lehet az is jobb, ha öngyilkos leszek. Szerelmes voltam egy fiúba, de ő csak csalódást okozott. Pedig a tulajdonságaink és ízlésünk nagyjából egyezett, de még sem éreztem azt, hogy törődne velem, és szeretne. Volt olyan hogy vártam rá, a találkozót pedig az utolsó időpontba lefújta még pedig Facebookon. De nem egyszer fordult ez már elő. Pont ezért is szakítottam vele. Próbálkoztam már azóta párkereséssel, ami szintén nem sikerült. Előtte is próbálkoztam, azok sem jöttek össze. Úgy érzem velem van a probléma. Még pedig hogy nem vagyok egy belevaló, menő csaj. Sokszor kedvem sincs kimozdulni itthonról, mindig rossz kedvem van.
2017. máj. 4. 12:27
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező. 😊 Jómagam is hasonló problémával küszködöm. 40 éves férfi vagyok. Néh nem találtam meg az igazit. Csak rövid kapcsolataim voltak. Néha kezdem feladni.
2017. máj. 4. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!