Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a gyönyörű nők nagy átlagban nem azért buták, mert ez az "ára" az előnyös külsőnek?
Ezért rossz is a kifejezés szerintem, nem buták, csak tapasztalatlanok. Mivel mindent megcsinálhatk helyettük a tenyerén hordoztak őket a társadalom, és ők kevés helyen érvényesülhettek saját valódi énükkel.
Én ezt egyébként az elhízott emberekkel tudnám hasonlítani, csak míg az egyik direkt jutalmazza magát állandóan édességgel, a másik akaratlanul is kapja a jutalmat, a sok dícséretet stb.(bár azért szerintem a többség szeret benne dagonyázni) És aki úgy kapja a dícséretet meg a jutalmakat, hogy semmit nem tesz érte, csak van, vagy a másik példában zabál mint az állat, annak kevés motivációja lesz akármi másban, így kevés tapasztalata, és így esetleg ügyetlen lehet ebben abban. De ezt szülői túlzott elkényeztetések, és túlzott törődés is előidézheti.(igen, ez van ha egy szülő túlzottan a tenyerén hordozza a gyerekét, teljes életképtelenséggel fog szembenézni szegény egyed kora felnőttkorában, és ránő a szülők nyakára, de ezt a szüleinek köszönheti.)
Ez inkább talán az önértékeléssel függ össze, nem elsősorban a külsővel nemtől függetlenül. Akinek fontos a külseje, és sikereket ér el vele, lehet hogy ez kerül nála a középpontba, minden téren a külsőségek. Van nekem is olyan ismerősöm, nem is egy, aki baromi szépnek tartja magát, nagyon ad a külsejére, a márkákra, a kocsija típuusára stb, és mindent posztol közösségi oldalakon. Lehet hogy amúgy nem lenne buta, de beszűkült a látótere, erre kap pozitív visszajelzést, és azt gondolja, most aztán sikeres, és mindent jól csinál. Tehát megreked egy szinten, és nem érzi szükségét tovább fejlődni, fejlesztenie magát, kivéve persze külső dolgokban.
De olyan ismerősöm is van, aki nagyon szép, de nem központi motívum ez az életében, művelt, érdeklődő és nyitott. Na neki nehéz kivergődnie a sztereotípiákból, mert nem csak hogy nem nézik ki belőle, hogy értelmes, de nem is várják el tőle. A kettő együtt már ijesztő pl egy férfinak sokszor, kisebbség érzést kelthet, ha egy nő szép is és intelligens is.
7. Ettől függetlenül én cserélnék veled.
Ronda vagyok, és nem mennek a számítások. :"D
Hidd el, ha csúnya lennél, akkor meg azt kapnád, hogy "Úristen, ez egy nő, és nem szép? Hát hogy képzeli?!"
Sajnos mindennek megvan a maga hátulütője. :"D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!