Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek olyan nőket, akik számotokra bombanő kategóriák?

Miert erzem ugy, hogy a nyolcas es kilences valaszolo,a No ? :D
Nem az volt, a kerdes, kivel fogom egyutt el elemezni, Krudy, Voros postakocsijat, hanem az, hogy a ki a bombatestu.
Savanyu a szolo, mi csajok? ;)

#9 vagyok, és férfi.
És nem a szőlő savanyú, csak szánalmasnak tartom, ha egy nő kvázi a melleivel azonosítja önmagát.
Hogy csinos e? Mindenképpen.
Bombanő? Semmiképpen, ahhoz ugyanis az is kell, hogy pusztán a farkamon kívül mást is megmozdítson bennem, kell az, hogy kinézzem belőle az intelligenciát, azt, hogy az ágyon kívül is fogunk tudni mivel foglalkozni.
A bombanő egy komplex jelenség még egy fotó/videó alapján is, semmiképpen nem egysíkú, két mell és más semmi.

Jaj, #12, miért hiszed azt, hogy minden nő így akarna kinézni? Én tökéletesen elégedett vagyok a B-s melleimmel és a vékony alkatommal, pici termetemmel. Csinos vagyok, nincs is okom panaszkodni, sok pasinak tetszek, de én nem akarnék ez a tipikus értelemben vett bombanő lenni, akit csak megdugni akar minden pasi, mikor belül egy nagy nulla(így is jut bőven olyan pasi, aki csak szexre megy, sajnos...).
Sokkal jobban tetszik ez a "girl next door" típusú szerep, amit az egyik válaszoló írt, az aranyos, kedves, visszafogott szépség, akit feleségnek akarnánank a pasik, nem (csak) ágyasnak :) Ez a típusú lány olyan, mint a Szépség és a szörnyetegben Belle, és sokkal inkább vagyok ilyen, mint egy kirakatbaba, akármilyen hihetetlen is ez számodra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!