Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mit takarnak pontosan ezek a kifejezések, hogy "jó nő", "10/10-es nő", "bombanő" és a többi?
van a "nekem 10/10-es csaj" és van a "10/10-es csaj"
a nekem 10/10-es azt jelenti, hogy nőiesen telt (van rajta mit fogni, de nem elhízott!) és nagyon kedves szeretni való lány...
a 10/10-es csaj nálam meg az általánosságban vett csajok, amiket általában jónak ítélnek a férfiak...
23F
a 10/10 az olyan nő, mi annyira szép, hogy már nem kéne.
Úgy érezném, hogy összemocskolnám, ha hozzáérnék(és eléggé szeretek "mocskolni").
Pl. [link]
Aztán van a nagyon jó nő, aki majdnem ugyanez a kategória, csak valahogy személyesebb. Mondhatni nekem 10/10-es, de lehet, hogy a többségnek max 8.
Ilyen nekem pl.
Aztán vannak a simán jó nők, akik helyesek, szépek, kívánatosak, csak semmi zsigerit nem váltanak ki.
Közülük érdemes asszonyt választani a magunkfajta hétköznapi halandónak. Pl.
De ismétlem, ezek is gyönyörű nők még mindig.
Jó nő = elvinném.
Bombanő = többször is elvinném.
10/10-es nő = elvinném, de soha nem engedném el.
Nekem ő 10es lenne, bár celebecske, de azért tetszik nagyon. Hasonló fejforma, esetleg arcvonalak, az nagyon bejönne. :) Dee semmi sem kritérium, mert a belső alapján döntenék, az számít jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!