Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen a bombanő?
Figyelt kérdés
Ez itt annak számít??
Mondjuk a feje nem látszik, meghúzni meghúznám a kis csíkos s..gét!
2015. márc. 3. 21:22
2/13 anonim válasza:
Kicsit kattant, lehet vele pörögni meg hülyülni de nem szélsőségesen, szóval azért szakadó esőben ne keljen vele kirándulni mennem mert neki most olyanja van :) Lehessen vele mélyebb témákról is beszélgetni. Ha kettesben vagyunk és mondjuk filmezünk akk legyen bújús :P Szeresse a szexet és fontos, hogy vonzónak találjam.
4/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ennyiből meg lehetne állapítani, hogy bombanő. Még csak azt se nagyon, hogy jó feneke van-e, mivel bepucsít.
5/13 anonim válasza:
tizenketto ebbol is egy tucat. amugy valoszinuleg log a se..e, azert pucsit.
A bombano nem itt kezdodik.
6/13 anonim válasza:
Embere válogatja. Nekem pl a feleségem.
7/13 anonim válasza:
A segge nem rossz (bár sok ilyet látni). De nem egy seggtől lesz valaki bombanő.
8/13 anonim válasza:
A hozzá tartozó kérdéssel együtt napiszar gyanús.
10/13 anonim válasza:
"Ám hmm, egy csomó pozitív véleményt kapott a popóm:) Hát, nem lepődtem meg. Azt írják, hogy megtolnák, hát mondtam én :D "
Ez bolooond, most azt hiszi attól bombanő, mert azt írták, megdugnák...hát ez alapján a nők 90 %-a bombanő...és még büszke is rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!