Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondtátok hogy fogyjak le amikor így macisan is lett vékony barátnőm?
Figyelt kérdés
Mikor régen kiírtam ide egy kérdést hogy lehet kövérebb férfinak barátnője csak az olyan félrevezető válaszok születtek hogy fogyjál le, meg nem lesz így barátnőd stb.....miért kellett félrevezetni? Ugyanis két hete randiztam egy kedves vékony átlagos lánnyal és már össze is jöttünk a hétvégén...2017. máj. 28. 20:58
11/13 anonim válasza:
Ne aggódj, csak addig lesz a csajod, amíg én arra nem járok az atléta testalkatommal.
12/13 anonim válasza:
Azért, mert unjuk, hogy ugyanezt a kamu kérdést kiírod kb. 2-3 havonta.
13/13 anonim válasza:
Jaj apam. Ez tobb sebbol is verzik:
1. Ket het meg nem kapcsolat.
2. Szerintem senki nem mondta, h lehetetlen osszejonni dagi sracnak csini lannyal, csak azt, h kisebb az esely. De nem nulla. Latod, neked is hosszu idobe relt part talalni (mivel irtad, h regen irtad ki az elozo kerdest), lehet, h sportos alkattal hamarabb is ment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!