Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban bele lehet betegedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban bele lehet betegedni abba, hogy az ember nem talál társat, főleg hogy emellett még más szerencsétlenségek is érik?

Figyelt kérdés
Mondják sok betegség lelki eredetű. Nos én nekem fogaim romlanak persze másképp is magyarázható.(régen tanulók kezelelték a tanulókat) Kijött 31 évesen az aranyerem persze az is mert nehéz súlyokat emelek, gyakran megy a hasam mintha allergiáim is kezdenének kialakulni. rosszul alszok. De mondom ha akarom mindegyikre lenne kifogás meg lehetne magyarázni.De tény ami tény, valahol írigylem mások boldogságát, mert természetesen boldog párok vesznek körül. Nem ragozom, szóval van sok testi bajom ami akár lehet lelki eredetű is.

2017. máj. 27. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Amikor eléred azt az állapotot, hogy a boldogságodat nem mástól teszed függővé, hanem önmagadban megtalálod azt"

az ember nem elég önmagának. szeretni és szeretve lenni. ez a lényeg.

2017. jún. 24. 19:03
 12/16 Fish1 ***** válasza:
Amikor önmagadban nem vagy "egész" ember, akkor nem elég. Mert a hiányzó szeretetet, amit saját magadnak nem tudsz megadni, másban keresed. Amikor kerek egész vagy, a párkapcsolat már csak hab a tortán. És épp ezért nem vág hanyatt, ha nincsen. Saját tapasztalat, de ha utánanézel pszichológiában, ott is van szó ilyenekről.
2017. jún. 24. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

" Mert a hiányzó szeretetet, amit saját magadnak nem tudsz megadni, másban keresed."

a szeretet VISZONYfogalom. szeretni és szeretve lenni. ezt 2 személy tudja egymás felé érezni, átélni. nem véletlen.

az ember nem elég önmagának.

mintha azt mondtad volna, hogy a kocsi előbb egy keréken menjen, és ha megy akkor tud majd négy keréken menni. csakhogy, egy keréken nem megy !

2017. jún. 24. 22:10
 14/16 Fish1 ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy másképpen látjuk a világot. Nem célom meggyőzni senkit semmiről. Üres vitákba belemenni főleg nincs értelme.
2017. jún. 24. 23:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd Fish, mindenkivel ezt csinálja. Szerinte minden egyedül élő boldog ember önámító. Meg sem tudom számolni, hányszor kötött belém, holott ha az életem múlna rajta, akkor sem tudnám azt mondani, hogy egy jól összerakott, nem roncs ember ne lenne jól egyedül. Társas jelenlét kell, ha már pszichológia, van a szociális közegnek pozitív hatása,de ehhez konkrétan szerelem nem kell. Csak emberek köréd, akikkel érintkezel. De neki mondhatod, azt hajtja, amit ő érez, mert mindenki, aki nem olyan, mint ő, az hazudik.
2017. jún. 25. 01:37
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
15-ös te az emberi mivolt legalapvetőbb tényét próbálod (hiába) tagadni.
2017. jún. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!