Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diploma nélküli férfit minden nő lenéz?
Függetlenül attól, hogy neki van-e diplomája.
Sokan úgy vannak vele, hogy csak mert nő, ezért neki nem kell anyagiakat és egyebeket letenni az asztalra, mert anélkül is vonzó a pasiknak ha jól néz ki.
"ha meg ez a 4chan lenne"
óóó, bár a 4chan lenne, de ez csak a GYK... a színvonal is messze elmarad az ottanitól
@11
Nem tudom, nekem ahhoz az átláthatatlan felülethez és az agyhalott közönségéhez nem volt ingerenciám sose. Inkább a Hiddenlolt szoktam nézni, ha már extrémebb dolgok kellenek.
Nem nézi le mind, általában az hajlamos rá, akinek van és bejött neki ezáltal az élet. A többi max ignorál emiatt. Ha elég sok dologhoz hozzá tudsz szólni és beszéltek vagy egy órát, mielőtt a legmagasabb iskolai végzettség szóba kerül, akkor könnyen elfogadják. Ha már az elején, akkor felmerül, hogy csinálsz-e és ha nemleges a válasz akkor tróger vagy, mert ugye nem tudják egyrészt mennyi gógyid van, másrészt meg kerek perec elzárkóztál a fejlődés lehetősége elől. A második eset sem lenne gáz, ha volna elég időd, viszont érthető, hogy nincs annak tükrében, hogy mára már minden felgyorsult. Az ismerkedés és a döntések is.
30/f
Annyira szánalmasak ezek a kérdések, és a magyarázatok hozzá?
Inkább húzzatok ki a földekre kapálni és akkor nem lesz energiátok ilyen sz..rokon agyalni.
Kérdező: párom tesco-ban árufeltöltő, nincs se diplomája, se kocsija, apukájával él, nem gazdag, mégis 4 éve boldogok vagyunk együtt, pedig nekem csak egy könyvtárosi diplomám van (kulturális közalkalmazott vagyok, nézz rá a bértáblára, nem keresek sokat, sőt, szinte majdnem annyit keresek, mint a párom a tescoban). hogy lehet ez? ugye? kész csoda, nem? :D
Fejezzétek már be ezt az anyagias, rinyálásos b..romságot, mert már UNCSI!!!!
Csak azok rinyálnak ennyire, akik lusták tenni a saját életük jobbítása érdekében. Sz..r ügy, a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Nem, dehogy! Nem az összes!
Itt megy előttem az úton egy nő, és az van a pólójára írva, hogy "diplomás férfiak kerüljenek"
Várj! Bocs, elütötte egy autó. Akkor mégis az összes
Bocs.Veszek egy hideg zuhanyt!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!