Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diploma nélküli férfit minden nő lenéz?
Függetlenül attól, hogy neki van-e diplomája.
Sokan úgy vannak vele, hogy csak mert nő, ezért neki nem kell anyagiakat és egyebeket letenni az asztalra, mert anélkül is vonzó a pasiknak ha jól néz ki.
Miattatok fejezem be a gyakori olvasgatását/megválaszolását, elég volt.
Nem tudom az adminok miért tűrik meg ezt a sok szemetet itt.Köszipuszi.
Nem dehogy cicavirág!
Még a kutyák is lenézik
Persze. A te álomvilágodban biztosan.
Nekem még sosem volt diplomás pasim. A párom sem az. Én viszont lassan az leszek.
OFF @kérdező
Mondjuk nem feltétlenül a diplomával van a baj ilyenkor, de abban teljesen egyetértek veled, hogy amikor az igazságot leírja valaki, akkor az minimum lepontozást, de inkább leugatást és önbizalomrombolást kap (ha meg ez a 4chan lenne, akkor verés is járna).
Amikor én leírom, hogy engem a külsőm miatt nem hajlandó még válaszra se méltatni senki társkeresőn és személyesen sincs soha semmi, majd bebizonyítom, hogy a belsőmmel nincs probléma (merthogy barátnak mégis jó lennék), akkor érdekes mód csak lepontozás meg borderline anyázás szokott lenni a válasz, mert az már nem megy, hogy elismerje az ember, hogy csak a külső alapján válogat.
A kérdés és a kifejtés köszönővisznyban nincs egymással már a témát tekintve sem.
Nem baj, ha nem értesz egyet a nőkkel, nem is kell, de akkor legalább valós dolgokkal érvelj ne pedig ekkora baromságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!