Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pszichológusra lenne szükségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológusra lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Általában csinosnak, szépnek tartanak, de én nem tudom ezt elhinni. Általában a férfiak megbámulnak az utcán, de ez nem tudom hogy amiatt van-e mert tetszek nekik, vagy mert hülyén nézek ki. Valahogy nem hiszem, hogy akárkinek jó lennék. Ugyanis eddig mindig csalódtam a férfiakban. Mindig olyan indokokkal dobtak ki, már akik velem szakítottak, hogy én túl jó vagyok hozzájuk. De ezek szerint inkább én nem vagyok jó senkinek. Nem vagyok egy népszerű ember, talán ez is baj lehet.
2017. máj. 27. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A 3#- as nagyon jól leírta a véleményem;-), pedig nem beszéltünk össze..
2017. máj. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!