Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van egy pszichológusra. Szerintetek?
Születésem óta nem kaptam szeretet. Ebből következik, hogy
-önbizalomhiányos vagyok,
-nehezen bízom meg az emberekben,
-sz*r emberismerő vagyok,
-mindenkire féltékeny vagyok, akit szeretnek a szülei vagy vannak barátai
-nagyon ragaszkodom a barátomhoz, mert ő az egyetlen, aki szeret és félek attól, hogy elüldözöm a ragaszkodásommal.
stb.
Tanultam pszichológiát, pszichológus akartam lenni, csak nem vettek fel az egyetemre. Tudom miért lettem ilyen. Egyszerűen csak kell valaki (jó lenne egy pszichológus vagy egy hozzáértő ember) akinek elmondhatom minden egyes bajom, meghallgat és tanácsot ad. Mert lehet, hogy én tudom mi bajom és mi miből adódik, miért lett ilyen az életem. De egyedül nem tudok segíteni magamon. Hiába mondom el a barátaimnak, barátomnak, meghallgatnak, együtt éreznek, sajnálnak. De nekem nem ez kell.
Annyi a probléma, hogy nincs pénzem pszichológusra, pedig tudom, hogy drága mulatság. A másik, hogy nem itt szeretnék beszélgetni. Unom, hogy mindig mindenkinek itt mondom el a problémám az interneten keresztül. Jó lenne egyszer személyesen kiadni magamból. Egy olyan embernek, aki segít. Segítségre van szükségem :(
19/L
Háziorvoshoz elmész és TB alapon, ha jól tudom kaphatsz beutalót pszichológushoz. Háziorvosodhoz fordulj ilyen segítségért.
Vagy még családsegítőknél lehet ingyenes pszichológus neten utána tudsz nézni, hogy hol van családsegítő. Felhívod őket és megkérdezed, hogy van-e pszichológus és ingyenes-e.
Szerintem te is megválaszoltad a kérdésedben, hogy szükséged van rá. Szerintem egy próbát megér.:)
Hát... nincs ötletem.
Bár szívesen meghallgatnálak, talán tudnék segíteni.
szerintem itt nem arra van szükséged, hogy pszhiologushoz vagy éppen interneten esetleg élőben beszélj valakivel.
Hanem egy olyan emberre aki függetlenül hogy online, vagy élőben meghallgat és hasznos tanácsot ad.
Fontos tényező, hogy külsős legyen (ismerős érzés), mert akkor még véletlen se tud visszamondani senkinek semmit.
Amúgy hasonló ember vagyok mint te, csak én ezzel már nem foglalkozom.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Persze, hogy nem látod. Két dolog miatt, az elsőt csak feltételezem: 1. soha nem élted át, azt amit én. szerető család vett körül, még ha nem is mindig, de kimutatták, hogy szeretnek. 2. Nem írtam le mindent, próbáltam dióhéjban megfogalmazni.
De ha belegondolsz, önbizalomhiányos vagyok, ebből adódóan, féltékeny, ahányszor látom, hogy a barátomat csajok veszik körül. Ez egy idő után beteges, főleg, hogy okom sincs féltékenykedni. én egyáltalán nem akarok ilyen lenni. De már meguntam, hogy mindig elfojtom az érzéseimet.
Sz*r emberismerő vagyok, régen sokan megbántottak, mert mindenkiben csak a jót láttam, és tudomást sem vettem a rosszról. És még sorolhatnám. Elmesélhetném az egész életem. Épp ezért mondtam, hogy ezt csak egy pszichológusnak tenném, nem egy laikus embernek, aki nem biztos, hogy megért. Vagy ha meg is ért, mert szorult belé annyi empátia, nem éli át a dolgokat, mert vele soha nem történtek meg azok a dolgok, amik velem.
Napról napra idegesít az egész. Én nem tudom ezt ilyen könnyen lesz*rni. Boldog akarok lenni. Gyűlölök már itthon lenni, de nincs alkalmam elmenni innen, mert nincs munkám hiába keresek, így pénzem sincs :S
Szia!
Nekem is hasonló az élettörténetem, csak egy dolog különbözik, hogy nekem volt egy barátnőm akire mindig számíthattam, bár ő nem értett soha semmit sem. De ha gondolod, akkor jó lenne ha privátban ezt megbeszélnénk. én is ki akarom már adni ezt az egészet magamból. Esetleg majd telefonszámot is cserélhetnénk:)
Egy újdonsült barátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!