Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami pszichés bajom van, emiatt menjek orvoshoz?
Ha megismerkedek nővel és hiába szimpatikus lepattintom.
Társkeresőn is ha egy kedves aranyos lánnyal megismerkedek akkor mikor randira hív egyszerűen elutasítom és menekülök a randiktól.
Ha buliban megismerkedek szinten egy tök csinos lánnyal és csókolózni kezdünk tök jó minden stb. És másnap hív hogy talizzunk egyszerűen baromira nem lesz kedvem és szintén pattintom.
33 éves lennék. 4 éve nem szexeltem már...pedig lehetőség lett volna
Nekem is pont ilyen gondom van, de én kreálok valami kifogást hozzá, ami igazából tényleg létezik, csak nem kellenne ekkora jelentőséget tulajdonítanom neki.
Például képes vagyok azért ejteni valakit, mert rikító színű cipője van, vagy a kedvenc étele a babfőzelék, vagy ezzel helyett evvelt használ, esetleg rádiót hallgat napközben.
Ennyitől már el is megy a kedvem tőlük, pedig más baj nincs velük, sőt.
De a barátaimat is leépítettem hasonló okokból.
Az önértékelésem rendben van. A pszichológusok(mivel ebben a közegben mozgok) számomra sajnos nem sokat érnek.
Már 2 éve nem szexeltem, pedig tengernyi lehetőségem lett volna rá. 25/N
Kb 5 éve van ez, tudom is mióta és miért alakulhatott ki, de hogy hogyan változtassak rajta, arról fogalmam sincs. Próbáltam magamrakényszeríteni mások társaságát, de csak rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!