Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nők véleménye a topkategóriás külsejű, de határozatlan, esetlen férfiakról?
Külsőre álompasi, de nagyon nem az a fajta jellem, akitől nedvesedik a nők bugyija. Döntéseket nem tud hozni(vagy legalábbis rátok támaszkodik), kicsit teszetosza, "tedd ki, hadd hűljön", tutyimutyi. De egy mosolyától azonnal elolvadtok.
Ilyenkor a külső "hajlamos" elvinni ezeket a belső hiányosságokat a hátán, vagy nincs pardon - nem férfi és kész? Az ilyen csak "villantani" jó, társnak nem?
Melyik esetben van bennetek nagyobb vívódás, hölgyek? Ha külsőre nem tetszik, de belsőre nagyon - vagy ha külsőre nagyon, de belsőre nem? Melyik esetben vagytok hajlandóak próbát tenni egy férfival?
Talán az itt válaszoló hölgyek közül volt már némelyik olyan helyzetben, hogy két ilyen típusú udvarlója volt. Nagy dilemmát okozott, melyiket válassza? Végül ki "győzött"? :D
Valóban nehezen hihető, hogy egy top kinézetű pasi határozatlan, vagy esetlen legyen, de nekem volt ilyenhez szerencsém. Nem voltam egy csúnya srác, mindig imádtak a csajok, de azt az osztálytársamat néha igencsak irigyeltem.
Sokat bajlódtam vele, mire megtanítottam csajozni, erre nem sokra rá kiderült, hogy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!