Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány jobban szereti a határozatlan félénk pasikat azok könnyebben találnak párt?
"érdekes én megértettem a kérdést:D"
Mi is megértettük, de b_zdmeg, ha elindítasz egy mondatot egyesszámú alannyal, akkor ne többesszámban fejezd már be!
Én a határozott, vagány pasikat szerettem mindig is, és sosem volt gondom a párkereséssel (és az sem igaz, hogy az ilyenek a nőverő, hűtleg fafejek, mert amúgy sosem volt ilyen problémám sem). Szerintem aki akar, az talál magának megfelelő társat, függetlenül az elképzeléseitől.
Egy párt ismerek, akik együtt vannak 1x éve, ott a pasi a szótárban a "papucs" mellett szerepel ábraként. Nem mondhatnám, hogy túl boldog, minden lényeges döntésben semmibe van véve, a kompromisszum náluk úgy néz ki, hogy gyakorlatilag meg van zsarolva, vagy az lesz, amit a nő akar, vagy vége, szakítanak. Minthogy ez az egyetlen lehetősége nem túl vonzó, bizonytalan és határozatlan pasiként egy megdöbbentően csinos, intelligens nővel együtt lennie, hát beadja a derekát, de azért néha kirobbannak belőle az elfojtott indulatok, na meg alapból 150 a vérnyomása. Szóval azért nem irigyelném ám az ilyen kapcsolatokat sem feltétlenül.
Létezik olyan lány, aki szereti a határozatlan félénk pasikat?...
Hogyne létezne..vagy te olyanról nem hallottál hogy papucs férj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!