Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy erjem el, ha eddig elbenaztam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srac, aki nagyon regen tetszett nekem. De a baratnommel jott ossze, aztan szakitottak. A srac engem csak latasbol ismer. Na mar most igy 2 ev utan megint lattam a regi szorakozohelyeken, ahova en is jarok. Fel eve meg "nemakarokkapcsolatot" hisztim miatt nem probalkoztam, mert akkor dzakitottam a volt baratommal. De most szeretnek. 2 honapja nem jar a szorakozohelyekre. Hozzateszem, hogy o felem semmilyen megmozdulast nem tett eddig :D De ha egy szazalekom is van, en kihasznalom :D Bejelolni facen halott ugy, tul sok a kozos ismeros. Az o baratai kozt vannak az en regi osztalytarsaim, csoporttarsaim, de olyanok, akikkel nem nagyon tartom a kapcsolatot. De azert boven ismernek :D Ciki lenne... Megneztem a kozos csoportokat, miket szeret, valami kozoset, ahol osszetalalkozhatnank, de akkora balfek vagyok, hogy nem probalkoztam, amikor lehetett... Meg megakarom tudni, hogy hol dolgozik es valami "akciot" szervezni :D Milyen lehetosegeim vannak meg? Varjak? Hatha elokerul? Tudom, borzasztoan akaratos vagyok es nyomulasnak tunik, de meg semmi nem tortent es nyilvan nem fogom megeroszakolni. "Veletlennek" fog tunni. Csak elo kell keszulni :D

2017. máj. 24. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem te ezt a tini párkapcsolatokhoz akartad írni.
2017. máj. 24. 20:11
 2/9 A kérdező kommentje:
26eves vagyok :)
2017. máj. 24. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez de bonyolúlt...írod hogy : Az o baratai kozt vannak az en regi osztalytarsaim, csoporttarsaim, de olyanok, akikkel nem nagyon tartom a kapcsolatot. De azert boven ismernek :D ....ha elkezdődik köztetek valami akkor nem ugyanaz lesz ha már nem voltál az erkölcsösség szobra akkor így is úgy is bebukod a pasit.
2017. máj. 24. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nulla közös ismerős lenne akkor szerintem "cikibb" bejelölni egy félig ismeretlent, mintha van egy rakat közös ismerős és ráadásul a barátnődet dugta évekig, meg egy helyre jártok bulizni is. Tehát nem értem mitől lenne ciki bejelölni. Jóval cikibb szerintem a barátnőd volt pasiát felszedni mint bejelöni a neten.
2017. máj. 25. 00:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Az erkolcsosseg szobrarol annyit, hogy 2 baratom volt eddig es soha nem volt egyejszakas kalandom. Azert ismernek, mert sokat buliztam es "mindenhol ott voktam", mivel szinte minden erdekel... es igy sok ismeros van. Szoval ne gondolj rogton ilyenre.. de ha ugy is tortent volna, azt se szegyellnem. Ha a paliknak szabad, akkor a lanyoknak is :)
2017. máj. 25. 21:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Ajh fiuk... ne legyetek mar bugyutak... ha bejelolnem igy, rogton levagna a dolgot. Csak latasbol ismerjuk egymast. Latasbol meg senkit sem jelolok be, minek? Es ha bunko a gyerek? Vagy nem jovok be neki? Egyel tobb folosleges ismeros facen... na szoval ezert fogok eloben beszelgetni vele. Mert ugy kiderul, hogy jofej-e es bejovok-e neki. Meg ha ez nem is megy gyorsan.. de nem fogom elkapkodni nyilvan :D
2017. máj. 25. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Jelöld be, vágja le a dolgot és akkor túl leszel rajta. Ha nem sikerül, akkor sem vesztesz semmit. Legalább kiderül.
2017. máj. 26. 10:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem veszem ennyire konnyelmuen...
2017. máj. 26. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor tulajdonképpen mit is akarsz? Csak nehogy úgy járj, mint a takarítónéni, aki kiesett a századikról!
2017. máj. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!