Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj aki eddig nem ilyen volt, de újabban nagyon gyakran fent van facebookon, az jelentheti azt hogy van valakije?
Figyelt kérdés
Elmondása alapján nem szereti a facebookot és ott írogatni, ennek ellentmond az hogy régebbhez képest amikor naponta 1-2-szer volt fent, most szinte mindig azt írja hogy nemrég elérhető volt, legfeljebb 1-2 órája.2017. ápr. 23. 14:42
1/10 anonim válasza:
Ez tenyleg felnott kategoriaba valo?
Kerdezd meg tole egyebkent.
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Félek az igazságtól.
2017. ápr. 23. 14:44
3/10 anonim válasza:
Jelentheti azt hogy van valakie, vagy azt hogy talált egy fb os játékot ami tetszik neki. De inkább az elsőre mondanám hogy valószínűbb.
4/10 anonim válasza:
Ha nincs barátja, akkor sem a tied.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 De én sem vagyok az övé.
2017. ápr. 23. 15:43
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Ezt kérdezhetném én is a te válaszod után.
2017. ápr. 23. 15:46
8/10 anonim válasza:
Te azt hiszed, ő a tied.
Ő hiheti, hogy te az övé vagy? És nem csak úgy, hogy te elképzeled? Ha nem 100%-os igen erre a válasz, akkor értelmetlen a válaszod, csak jól hangzott, és odaböffentetted.
9/10 anonim válasza:
Elég beteges, hogy te azt figyeled, hogy ki mennyiszer jár fel fészbúkra.
Amúgy de, lehet van valakije.. És? Talán engedélyt kellett volna tőled kérnie, hogy pasizzon?
10/10 anonim válasza:
Féltékeny vagy? :) Miért nem kérdezed meg tőle? Ha már felnőtt kategóriába írtál, összeszedhetnéd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!