Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbökök egy csajt facebookon az jelentheti azt hogy bejön?
Ez azt jelenti, hogy megbökted f@szbúkon.
No mivel ilyen kedvemben vagyok, jöjjön egy kis nyelvtanóra:
Ha megbökök egy csajt a facebookon (vessző) az jelentheti azt (vessző) hogy bejön?
Van egy csaj (egy j) és facebookon beszélünk minden héten. Szerintetek (vessző) ha megbököm, akkor az egyértelmű jelzés arra (vessző) hogy szeretnék találkozni vele és összejönni?
nem egyértelmű, lehet, h csak az jön le neki, h beszélni akarsz vele
én is szoktam bökdöni csajokat a fb-on, de csak olyanokat, akik tetszenek, de vissza is böknek általában, nem tudom, h kölcsönös-e a vonzalom.
külföldön ez olyasmit jelent, de itt egy kép, nézd meg :D
ha egy csajt megböksz akkor tudtára adod hogy tetszik neked.
a bökés szó angolul 'poke' és ez jelenti a szexuális értelemben vett "megbökést" is.
Élnek kanadában rokonaim és ők azt mondták hogy kint amerikában ilyen értelemben használják ezt. azaz ott a bökés = diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra.
a csajon múlik hogy ő a bökést minek tartja, csak egy laza bóknak vagy komolyan veszi és a 'kanadai verzió' szerint értelmezi.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!