Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj lehet majd, egy esetleges majdani párkapcsolatban, hogy hozzászoktam a magányhoz?
Figyelt kérdés
Nem voltam eddig túl sikeres a nők terén. Igazából nem is próbálkoztam olyan sokat.2017. máj. 23. 21:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Nekem nem volt még senkim, de szerintem már nem is tudnék mással élni.
2/5 anonim válasza:
Nem, ha képes vagy feloldódni, és nem magadba zárkózni. Hisz a kapcsolat két személyről szól, és ha te nem teszel meg a kapcsolatért semmit, akkor újra egyedül fogsz maradni.
3/5 anonim válasza:
Akkor felejtsd el az egészet, ha fiatal korban nem szerzel tapasztalatot a nők szerint lúzer vagy. Az nem számít hogy ők 30 éves korukra elhasználódnak és megy a sírás, h nimcs normális férfi...
4/5 anonim válasza:
Hozzászoktál, mert most épp nincs senki. Ha megismered azt a valakit, aki mellett jól érzed magad, ez az érzés változni fog, hiányzik majd, ha nincs melletted, nem akarsz majd magányos lenni.
Jógát dolog van, amit meglesz, amin változtat az ember a másikért.
;-)
N
5/5 anonim válasza:
Ha türelmes lesz a leányzó (amire sajnos manapság elég pici az esély) akkor lehet esélyed nála. Te is meg fogsz változni ha meglátsz valamit benne, de ahhoz idő kell mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!