Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az ha 23 évesen egy 36 éves férfi tetszik?
"A legtöbb 18-19 éves fiú az érettségin visel először öltönyt, keményített inget, nem tud megkötni egy nyakkendőt, nem tudja hogy illik viselkedni egy munkahelyen, még szerencse ha cipőjét rendesen be tudja kötni. Az öltözékére, használati eszközeire egyáltalán nem vigyáz, számára nem képez értéket, mert nem kellett érte megküzdenie.a szülei alátolnak mindent. "
Elárulom, hogy ez a 18-19 éves lányokra is teljesen igaz. Akkor meg miről beszélünk? Semmivel sem érettebbek a lányok szellemileg, nézzétek csak meg a mai csajokat.
61%-os sajnálom, hogy ennyire szűklátókörű vagy és számodra nem számít a szerelem, az érzések, hogy boldog legyél mert mindezt eldobnád az idiota berögzödésed miatt, miszerint csak a kor számít és ha a lány, aki neked esetleg tetszik fiatalabb tőled egy 10-essel, akkor esélyt sem adsz, saját problemad, de ha fejre állsz sem lesz egy olyan férfi/nő kevesebb bármivel is tőled vagy kevésbé normális, ha idősebb férfival/fiatalabb nővel jon össze.
Egy kérdésre válaszolj már: életedben valaha voltál ilyen kapcsolatban? Bár amilyen korlátolt vagy nyilván a válasz nem. Akkor már csak egy kérdés: mégis mi a fenerol beszélsz?! Mit osztod itt az észt, arról hogy ki normális, ki nem, amikor a leghalványabb fingod sincs az egészről..? Komolyan érdekelne. Esetleg ismersz személyesen ilyen párokat, ahol ekkorra a korkülönbség és alá tudod támasztani bármivel is, h nem normálisak? Miben nyilvánul ez meg? Hogy nem kor alapján és saját értékrend alapján ítélik meg a másikat? Ha ok így boldog, téged az mit zavar?
Itt te vagy inkább az egyetlen, aki idióták módjára tan akarja mindenkire huzni az általa elképzelt sablont és bárki, aki ez alól kivétel az nem normális... Saját szegénységi bizonyítványod. Mert mint az eddigi kommentjeidben is, nyilvánvaló h fogalmad nincs miről zagyválsz, semmivel sem tudod alátámasztani azt az állításodat, hogy nem normálisak, akik idősebb férfival/fiatalabb nővel jönnek össze, csak fújod a saját hülyeséged. Mivel nekem saját tapasztalatom is van, tudom h nem így van. Baráti társaságban nem egy olyan van, ahol idősebb a pasi 10-11 evvel és olyan is sok van, ahol a felek kb egyidosek. Mégis az idősebb pár férfi tagjai kivétel nélkül rendkívül normális és okos emberek, akiknek az égvilágon semmi defektjük nincs, szimplán szerelmesek és nincsenek tele idiota eloitelekkel a kor kapcsán. De beléd kár bármennyi szó is, látszik hogy ezt képtelen vagy felfogni, maradj csak meg abban a hitben, hogy nem normálisak ezek az emberek, sőt abban is nyugodtan huhetsz, h rajtad kívül senki nem normális. Mindneki azt hisz, amit akar. Attól még marhára nem úgy van minden, mint ahogy mi azt gondoljuk.
Ennyi erővel mondhatom, h én utálom a spenótot, szörnyű ize van és bárki, aki képes megenni az biztos, hogy nem normális... Tudod ízlések és pofonok...
"Egy kérdésre válaszolj már: életedben valaha voltál ilyen kapcsolatban?"
Nem még nem voltam. És azért nem voltam, mert nem is a 10-20 évvel fiatalabbak között keresgélek, mivel ők engem nem tudnak megmozgatni, teljesen más korosztály. Az a baj, hogy te egyfolytában azzal jössz, hogy az ismeretségi körödben és a családodban is mennyi ellenpélda van, vagyis te ebben nőttél fel, persze, hogy azt hiszed, ez a normális. Pedig hidd el...nem. Bár teljesen mindegy, hogy mit mondok, egy alkoholista ember sem ismeri el magáról, hogy alkoholista, mert nem látja magát kívülről. Elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy 20 éves csajnak és egy 30-35 éves férfinak lenne közös témája a szexen kívül. Ugyanis a 20 éves csaj akármennyire is érettnek gondolja magát a 35 éveshez, nem az:) Ez nem szűk látókörűség, csak tapasztalat és realista vagyok. Úgy sem fogod elhinni, de attól még ez az igazság. Azoknál az embereknél nincs minden rendben, akik ennyivel idősebb/fiatalabb emberrel vannak együtt.
#32: Egyébként te is olyan előítéletes vagy, mint amilyenekről beszélsz!
Egy kalap alá veszed az összes fiatalabb srácot, hogy mindegyik hogy néz ki meg gyerekes...ez is csak általánosítás meg előítélet.
Idősebb férfi sem egyenlő feltétlen a felnőttséggel és érettséggel. Annak az érettségét is megkérdőjelezném, aki csak azt szajkózza, hogy "idősebb pasik, idősebb pasik, jajjj, csak az idősebb pasik valók hozzám, más szóba se jöhet!".
Önmagában nem a 10-12 év korkülönbséggel van baj, hanem a fiatalabb fél korával. Ha veszünk egy 16-17 éves lány példának,akkor meg ne próbálja valaki megmagyarázni,hogy egy közel 30 éves férfi hozzá illik és teljesen természetes, hiszen csak 10-12 év van közöttük. Megint más, haa a fiatalabbik fél mondjuk 30 éves, a másik meg 40-42.
Mert az hiszed, h a többi ember szánt szándékkal az idősebbek között keresgel? Én se kajtattam idősebb férfiak után, munkahelyen kollégák voltunk és osszeismerkedtunk. Hihetetlen de volt közös témánk a szexen kívül is! Bőven. Ellenben tobb korosztályombeli fiuval a bulin és pián kívül nem sokról tudtunk beszelni...
Persze, h a saját tapasztalatommal jövök és nem holmi légből kapott baromsaggal, amiről amúgy fogalmam sincs, de bőszen predikalok róla és 100%-ban igaznak nyilvánítom ki. Nem erted, h most nem csak a szüleimről beszélek! Azok a lányok, akiknek a társaságban idősebb férfi a párjuk, egyik sem ebben nőtt fel, egyiknek sincs a szülőknel ekkora korkülönbség. Mégis összesodorta őket az élet és évek óta teljes boldogságban élnek, van ahol már gyerek is van, meg olyan is, ahol úton van. De természetesen ők a nem normálisak, agyilag nincsenek rendben, hisz te a saját véleményed alapján azt mondod.... Mondom felőlem nyugodtan hajtogasd az igaznak vélt mondokadat, a tényeken ez mit sem változtat. Arra azért kiváncsi lennék még mindig, h miben is nyilvánul meg h az az adott személy nem normális...?! Mert te azt mondod vagy mi? Ugyanúgy teljes eletet élnek, reggel felkelnek, elmennek dolgozni, este haza a családhoz, főznek, takarítanak mint a többi ember stb stb. Ebben mi a nem normális...? Érdekel. Te magad sem tudod, csak mivel számodra ez nem fér bele, ezért úgy gondolod másnak sem kéne, ha mégis hat az biztos hülye. Szeretem mikor olyanról osztják egyesek az észt, amiről gőzük nincs és 0 személyes tapasztalatuk van.
Igen leírtad, szerinted nem normális, amúgy meg az ilyenszintu előítéletektől mentes emberek tudjak, h azok.
Akar le is lehet zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!