Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki az ha 23 évesen egy 36 éves férfi tetszik?

Figyelt kérdés
Jóképű ,fiatalosan néz ki,sportos alkata is van.
2017. máj. 23. 07:20
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Nem is kell elolvasnod, nem lepődtem meg, hogy a megalapozott, sajat (!), személyes tapasztalatra alapozott ellenvéleményre már nincs mit mondanod. 13 év korkülönbségrol beszélünk nem 20-25 évről!!! Jó eg, ez egyáltalán nem egetrengetően, szörnyen sok. Nagyok barátnőm szülei között van 10-12 év különbség, mint az enyémek között is és tök hihetetlen módon már 20on éve házasok. A lányok amugyis előbb érnek, ezt már nem egy orvos mondta ki, tehát igen magamhoz egy korombeli fiút iszonyat éretlennek és gyerekesnek találok, ez van. Plusz ugye nem beszélve a homokos, feszülős nadragos, izom pólós, ecsethaju megjelenésről!! Hanyinger. Ha meg valahogy az értetlenséget tudnám kezelni, ezt az okadek megjelenést akkor sem tolerálnám! És nem vagyok ezzel egyedül így.
2017. máj. 23. 12:35
 22/44 anonim ***** válasza:
Hát... tudod nem normális ennyi korkülönbséggel egy párkapcsolat. Gondoltam, hogy azért akadtál ki, mert te benne vagy egy ilyenben. Valami félresiklott a csajnál meg a pasinál, ha ilyen kapcsolatot tart normálisnak. Lehet nem kapott elég szeretet gyerek korában, vagy apakomplexusa van, vagy nem törődtek vele eleget kis korában vagy a fene tudja, ezt nem az én dolgom megmondani, mivel nem vagyok pszichológus. Az viszont biztos, hogy akik ilyen kapcsolatban élnek, ott nincs minden rendben fejben.
2017. máj. 23. 12:45
 23/44 anonim ***** válasza:

"A lányok amugyis előbb érnek"

Ez az egyik legnagyobb tévhit. Testileg előbb érnek, de agyilag nem mondanám.

2017. máj. 23. 12:46
 24/44 anonim ***** válasza:

Neked lehet, hogy nem normális, nagyon sok más embernek pedig igenis az! 25-30 év na az sok, ott már generációs különbségek vannak, 10-13 ev viszont teljesen ideális! Az apakomplexusnak meg köze nincs ehhez, ne beszélj már hülyeségeket, inkább olvass utána mit jelent az apakomplexus!! Egy olyan lányra, aki összejön egy 10-13 evvel idősebb férfival, mindent lehet mondani csak azt nem hogy defektes v apakomplexusban szenved! Eleve egy 13 evvel idősebb férfi NEM a is lehetne az apja a lánynak.. Gondolkozz már egy kicsit. És érdekes, hogy azokat a dolgokat mellőzöd és figyelmenkivul hagyod, amik saját tapasztalatra épülnek. Írtam, h nekem is volt idősebb barátom és köszi teljesen normális vagyok, boldog az életem, nincs apakomplexusom sem és számodra tudom h ilyen nem létezik, de nem a pénze miatt voltam vele, hisz mint írtam, az neki nem sok volt! Plusz az én szüleim között és rengeteg barátnőm szülei között is 10-12 év korkülönbségek vannak és míg ok a mai napig boldogak egyutt, addig számtalan barátom ismerőse vált el csupán nehány év korkülönbséggel! Tehát a kor semmire nme garancia! Nem jelenti azt, hogyha nagyobb a korkülönbség, akkor az úgyse fog működni. Ugyanúgy alapulhat pénzre egy olyan kapcsolat is, ahol a felek ugyanabba a korosztályba tartoznak. Rengeteg ilyen van. Csajnak kell szoli, kondi, műköröm blabla, a pénzes, korosztályabeli csávó meg pénzeli.

Az hogy te ennyire korlatoltan látod a világot és ismeretlen emberekre mondod, h valami nem oke velük, csak azért mert nem a te helyesnek vélt ertekrended szerint élnek, az rólad árul el valamit és nem másokról...!!

2017. máj. 23. 13:07
 25/44 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mivel te ebben nőttél fel, ezt tartod normálisnak. Itt már el is úszott, hogy normálisan tudjunk erről vitatkozni. Hidd el, attól még, hogy ebben nőttél fel, ez nem normális. Én nem azt mondtam, hogy apakomplexusa van a csajnak. Azt mondtam, aki jóval idősebb pasihoz vonzódik (és itt nem is konkrétan a 13 évre gondoltam) annak lehet, hogy apakomplexusa van. Minden esetre fejben nincs minden rendben azoknál az embereknél, akik ilyen korkülönbséggel élnek kapcsolatban. Persze, elhiszem, hogy te ezt tartod normálisnak, mert egész életedben ezt láttad, ilyen környezetben nőttél fel, azonban attól még nem ez lesz a követendő példa. Látom beletaláltam a kis lelkedbe, ezért átfogalmazom akkor a fentebb leírtakat: a nők 90%-a akik jóval idősebb pasival jönnek össze, azoknak a férfi pénze, egzisztenciája, lakása tetszik. Az tetszik nekik, hogy van egy önálló, biztos háttérrel rendelkező férfi. Csak kérdem én, azok a 20-on éves lányok akik ilyen férfit keresnek, ugyanezt fordítva is meg tudják adni a pasinak? Mert nem hiszem.
2017. máj. 23. 13:16
 26/44 Márics Attila ***** válasza:
A lányok előbb érnek, szóval utolsó jöhetett volna hozzám 12 évesen is adtam volne neki magot, ha meg annyira érett felnevel egy gyereket kiskorú anyukaként, mert az normális, úgyis elöbb érik. A lányok érnek itt orba szájba a férfiak meg szórják a magjukat, mert ez a normális, én az egyedülálló anyaság mellett szavazok, ha már a férfiak éretlenek, egyedül is megoldják.
2017. máj. 23. 13:18
 27/44 anonim ***** válasza:
73%-os lány! Ne erőlködj kérlek! Felesleges!
2017. máj. 23. 13:39
 28/44 anonim ***** válasza:

Nincs ebben erőlködés, annyi a baj, hogy itt mindenki fene nagy előítélettel áll hozzá a témához, és csak az lehet az igaz, amit ő annak gondol... Megmondtam én is, h a 20-25-30 év korkülönbség már nem egészséges, hisz generációs különbségek vannak a két fel között, ott már tényleg a férfi apja lehetne a lánynak. De nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy az az ember nem normális, aki 10-12 evvel idősebb férfival van együtt! Nem mi döntjük el, hogy kibe szeretünk bele, simán előfordulhat, hogy valaki beleszeret a másikba, megfogja valamivel és csak azért ne jöjjön össze és azért ne legyen boldog, mert neki a saját korosztalyabol "kell" pasit keresnie?! Mit kell masok felett ítélkezni? Nektek nem mindegy ki hány éves emberrel jon össze?! Nem csak azért tartom normálisnak, mert az én szüleik között is ennyi a korkülönbség, hanem mert rajtuk kívül is számtalan olyan pár van, akik ugyanekkora korkülönbséggel évek óta boldogok. Míg a sok normális ugye, akik velük egyidosekkel vannak egyutt, rendre szakítanak pár hónap múlva. Tehát minden érmének két oldala van, nem csak az egyiket kell nézni! Olyan emberek is mondták már, hogy nincs gond ennyi korkülönbséggel, akik maguk korukbeliekkel vannak egyutt és nem ez a példa volt a szemük előtt egesz életükben. Nincs joga senkinek a másik felett ítélkezni és megmondani, hogy normális-e vagy sem. Mert az én szememben például az a nem normális, aki látatlanban, ismeretleneket egyetlen egy!! információ alapján ítél el és titulál nem normálisnak. Ez a te értékrended, élj a szerint, szerintem a kutyát nem érdekli, de nem tudom mi alapján érzed magad feljogosítva arra, hogy megmond ki normális és ki nem. Vagy talán az teljesen rendben van, mikor a felek egyidősek, de folyton marakodnak, nem egyezik az életfelfogásuk, másra vágynak, nem boldogok egyutt, semmint az ahol van pl egy 10 év korkülönbség, mégis harmonikus a kapcsolat?

Ilyen alapon, mint ahogy te is tetted, hasrautesszeruen mi is sok mindent kijelenthetnénk rólatok férfiakról, pl hogy 90%-uk csak a szexre megy vagy a nagy mellekre stb stb. Idiota általánosítások, az hogy vannak ilyen férfiak koránt nem jelenti azt, hogy a nwgyon nagy többségük ilyen... De sokszor itt az oldalon is azok dobálóznak ilyen alaptalan 90, 95, 99%-okkal, akiknek nem jon össze egy normális kapcsolat és ahelyett h magukba néznének, inkább ujjal mutogatnak masokra...

2017. máj. 23. 14:06
 29/44 anonim ***** válasza:

No megy itt az adok-kapok rendesen... :)

Szóval megosztanám veletek az elmúlt 20 év tapasztalatát amit 15-19éves emberek között töltöttem. Először is, a Nők hamarabb érnek mind testileg mind lelkileg is, pontosan ezért nem kíváncsiak a saját korosztályukra,mert olyan partnerre vágynak akivel intellektuálisan minimum egy szinten vannak. Nem állítom, hogy ez kor függő lenne, de a jól működő párkapcsolatok döntő részében a férfi 3-5 évvel minimum idősebb. A munkám során nagyon sok 18-19 éves fiúval(szándékosan nem férfit írok) találkozom, a legtöbbje még hírből sem ismeri az etikettet, köszönni a többsége képtelen és az idősebb emberek felé kijáró tiszteletről még nem is hallottak(tisztelet a kivételnek).....teljesen gyerekesen viselkednek. Fizikálisan egy 14-15 éves fiú szintjén vannak,a 18 évesek között manapság az átlagméret a férfi 46-48, ami Női 38-40 felel meg vagyis mondhatni egy méretet hordanak a lányokkal, és még hiúak is a gebeségükre.

Anno amikor még volt katonaság és a fiúk nagy része ment a seregbe a középiskola után(nem voltak még fizetős kamu egyetemek-főiskolák),akkor igenis figyeltek a megfelelő fizikális állapot elérésére, akkoriban a nyeszlett srácokat addig szívatták, csicskáztatták, amíg nem szedték össze magukat, de a mai elpuhult világban teljesen elnőiesedett a 20 éves korosztály. A legtöbb 18-19 éves fiú az érettségin visel először öltönyt, keményített inget, nem tud megkötni egy nyakkendőt, nem tudja hogy illik viselkedni egy munkahelyen, még szerencse ha cipőjét rendesen be tudja kötni. Az öltözékére, használati eszközeire egyáltalán nem vigyáz, számára nem képez értéket, mert nem kellett érte megküzdenie.a szülei alátolnak mindent.

Egy 30-as férfi többnyire a saját lábán áll, megtanulja tisztelni az életkörülményeit, használati eszközeit, szerencsés esetben állása-munkahelye van, tudatosan építi a karrierjét és van elképzelése mire költi a nehezen megkeresett jövedelmét, nem egyik napról a másikra él, nem költekezik felelőtlenül.

Ami a Nőket illeti, a bulizós korszak hamarabb lecseng, 25 évesen már olyan partnert keresnek, aki mellett biztonságban és harmóniában élhetnek, aki nem unalmas, ellenben megbízható, aki inspirálja őket, akivel többre jutnak mintha egyedül próbálkoznának. Sokkal hamarabb függetlenednek a szülőktől, kevésbé fogadják el a segítségüket, hamarabb akarnak önellátóak lenni és bizonyítani, hogy bizony érettek a család alapításra is.

2017. máj. 23. 14:39
 30/44 anonim ***** válasza:
0%

"De nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy az az ember nem normális, aki 10-12 evvel idősebb férfival van együtt! "

Márpedig, akár tetszik, akár nem, ez így van. Azzal az emberrel valami baj van, aki nem a korosztályában keresgél:D

2017. máj. 23. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!