Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az ha 23 évesen egy 36 éves férfi tetszik?
"11" reagálva......
Most még így látod, aztán 10-15 év múlva leülünk beszélgetni és rájössz mennyire szűk résen keresztül nézted a világot. Egy fiatal férfinek vagy Nőnek a legfőbb erénye a fiatalsága, a romlatlansága, a naivítása, ami egyik szemszögből erény, de másik felől átok.
Bármennyire is jó neveltetést kapsz a szüleidtől, bármennyire is jó iskolákba járattak, az nem Te vagy, nem önálló döntéseket hoztál, hanem mások terelgetnek a helyesnek vélt irányba, egy félkész "termék" vagy.
Az élet nagy tanítómester, kell 5-15év ahhoz, hogy beérjél, hogy kialakuljon a saját értékrended, hogy rádöbbenjél mit is akarsz kezdeni az életeddel és ennek megfelelően cselekedjél. A Nőknek fontos hogy olyan férfi legyen mellettük akinek van életcélja és kiszámíthatóan viselkedik, ezzel tudnak azonosulni, ezt követik.
Pusztán az egzisztencia még nem elég, fontos hogy az egy szerzett vagy örökölt állapot.
#11,
én is elárulok egy nagy titkot. Amit te mondasz, az annk a beismerése, hogy valamiért sikertelen vagy, valamiért, amit nem vallasz be magadnak sem, hanem azzal takarózol, hogy a nők az anyagiakra hajtanak.
Tagadhatatlan, létezik ez a típus. De ritka, legalábbis azokban a körökben, ahol a hétköznapi emberek járnak.
NAgyon gazdagnak kell lennie annak az embernek, aki kizárólag a pénzével tud tizenévvel fiatalabb lányokat fogni, és azok a lányok nem tesznek itt fel kérdéseket, hanem tapadnak, ahogyan kell.
A #10-es válaszoló vagyok, és nem vagyok gazdag, de még jómódú sem!!
Nem rég léptél a felnőtt korba, de már rárepülsz egy majdnem 40 éves pasira.
Szülői szemmel nézve csalódásként tekintenék a lányomra.
61%-os te meg hidd el, nincs igazad! Egyszerűen csak okokat keresel a saját szerencsétlensegedre a nők terén! És folyamatosan csak általánosítasz....! Ami iszonyat gáz és visszatetsző. Senki nem tagadja, hogy vannak ilyen lányok, de hogy az összes, na azt hagyjuk. Ez azért már vicc.
Én is voltam ilyen helyzetben és ismerek is jó nehány olyan lányt, akiknek idősebb a párjuk. Köztem és barátom között majdnen 14 év volt és akármilyen hihetetlen, nem a pénze fogott meg benne, ugyanis az nem sok volt neki, nem volt saját haza sem! Külsőre se volt az a jóképű, fuu de helyes pasi. Mégis összejöttem vele, mert a személyisége teljesen elvarázsolt, rendkívül figyelmes volt, odaadó, törődő, lehetett vele hülyülni, de ha kellett lehetett vele komolyan is beszélni. Fontos voltam neki és ezt mindig be is bizonyította. Nem abból állt az élete, hogy minden heten leiszom magam, beb*aszok, bulizok es minnel több nőt meghúzok, mint a mai huszonéves fiuknnagy többségének!!. Tisztelet a kivételnek... És ami nagyon fontos volt, hogy ÉRETT volt! Komolyan és komolyabb témákról is lehetett vele beszélni, a korombeli fiúk meg iszonyat gyerekesek voltak, semmi mélyreható témát nem lehetett boncolgatni, holott egyetemről van szó, ahol azt hinne az ember, hogy azért vannak értelmes(ebb) emberek is. Úgyhogy marhára nem csak a pénz az, amit egy idősebb férfi adni tud, de te ugye ezt honnan is tudhatnád.... Volt dolgom velem egyidős és tőlem fiatalabb sráccal is, ott és akkor fogadtam meg h az életében többet nem jövök össze fiatalabbal, de még velem egyidőssel sem, mert marhára nem állunk agyilag egy szinten és az életben való elképzeléseink is totál ellentétesek voltak. Barátkozós típus vagyok és sok fiú barátom is van meg sok ismerősöm, akikkel 1-2 óráig el tudok beszélgetni, elhülyülni, viccelődni, jól érezni magunkat, de hogy párkapcsolatra egyik se kéne, az biztos. És rengeteg barátnőm számol be ugyanerről! Hogy iszonyat gyerekesek és éretlenek a fiúk, nyilván nem mind, de a 9-edik, 10-edik ilyen srác után kinek van kedve továbbra is keresgélni ugyanabban a korosztályban, hatha majd ő más lesz. Hát nem, inkább szetnezunk az idősebb korosztályban.
Plusz ami még szinten 10-15 evvel idősebb férfiakról elmondható, hogy nem néznek úgy ki, mint a csőb*uzik már elnézést. Nem feszül rajtuk jobban a nadrág, mint rajtam nőként. Nem hordanak pink színű felsőt. Nincs oldalt felnyirt, agyonzselezett pawahajuk stb stb. El vannak noiesedve a mai 20-as fiúk, női osztályon vásárolnak, csőnaci, rózsaszín feszülős ujjatlan blabla. Egyszerűen borzasztó. Én egy ilyen "férfihoz" nem tudnék vonzodni, egyszerűen elborzaszt. Lassan tobb nőiesseg van bennük, mint bennünk. Persze itt is megjegyzem, h tisztelet a kivételnek mert nyilván vannak, de én biztosan nem fogom őket keresni, mikor van lehetőség olyan férfival is összejönni, aki úgyis néz ki, mint egy férfi.
Jó hosszú lett tudom, de ez kikivankozott belőlem, mert szánalmas, hogy nehány rinyagép, akiknek nincs szerencséjük nő ügyben, rögtön a pénzzel vagdaloznak, mert mással nem tudnak előhozakodni. Marhára nem csak a pénz az egyetlen olyan dolog, amit egy idősebb pasi fel tud mutatni egy fiatallal szemben! Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy ki milyen korosztályban keresgél. Nincs olyan, h a 20on éveseknek a saját korosztályukban KELL nézelődniuk. Miért is kéne? Egyáltalán nem kell saját korosztályban part választani, mindenki azzal jon ossze, akivel akar. Itt is látszik, hogy sokan csak baromi féltékenyek és irigyek, amiért sok nő idősebb férfival jon össze (nem véletlen) és muszáj kifogásokat keresni..
Ja és itt 13 (!!!!) évről van szó és nem 20-rol, kivonni azért illene tudni! Nem is értem mit kárognak egyesek itt a 20on éves korkulonbsegrol, amikor itt 13-rol van szó, ami egyáltalán nem sok. Mindketten felnőtt emberek, nincs ezzel semmi baj. Én szüleim közt 12 év van és közel 30 éve vannak egyutt..!
"Egyszerűen csak okokat keresel a saját szerencsétlensegedre a nők terén"
Eddig olvastam az írásod, nem fogom ezt a regényt elolvasni :D Képzeld elég régóta van barátnőm, nem mondanám magamat szerencsétlennek a nők terén. És hidd el: aki ennyire idősebb pasinál próbálkozik ott annál vmi gond van. A pasinál is és a csajnál is. Nem ez a normális még a mai retardált világban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!