Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki előnytelen kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki előnytelen kinézetű férfi külföldre dolgozni megy, akkor néhány év múlva megelőzi a szépfiúkat csajozásban azzal, hogy pattannak be a csajok a BMW-jébe?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 00:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

#9 Külön kategória kellene:

-A fiatal srácok éretlenek.

-Folyamatosan leisszák magukat.

-Nem tudnak értelmesen kommunikálni.

-Ahol tudnak átvernek és megcsalnak.

Tipikus szexéhes nőcske, akit az öreg nem tud kielégíteni... XDD

2017. máj. 22. 01:32
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
#11: ilyent is lehetne , de jellemzően a fiukak sírnak itt.
2017. máj. 22. 01:37
 13/28 anonim ***** válasza:
Még nem jöttek rá, hogy amire vágynak az egy csapda...:D
2017. máj. 22. 01:44
 14/28 anonim ***** válasza:
En csak Ferrariba pattanok be szoval benezted luzer ;)
2017. máj. 22. 02:04
 15/28 anonim ***** válasza:
Én kizárólag porshe-be ülök be. A taxit is igy rendelem mindig. Kényes a popóm, nem rakhatom le akárhová. Tartogatom a pénzes pasiknak, akik nem 400 ezret keresnek, mint én, hanem tényleg gazdagok, nem csak csoringer szinten. Mindig van nálam némi vazelin, mert soha nem tudhatom, mikor jön az igazi.
2017. máj. 22. 02:18
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Porscheba ülsz persze...maximum a játék bolt kirakatában láttál te porschét kis csillag, nem hogy abban ültél.
2017. máj. 22. 02:29
 17/28 anonim ***** válasza:
49%
Kedves, nem egyben ültem :) és a válaszom ironikus volt, de ezt sem vetted le, butakkal meg végképp nem ismerkedem.
2017. máj. 22. 02:31
 18/28 anonim ***** válasza:
24%
#16: nemet, közvetlen rokonaim által sokat ültem porshe-ban, és baráti társasággal is bejártam fél Európát ilyen autóban, de mindegy, mert a válaszom ironikusan írtam, amit képtelen vagy felfogni. Igazából rohadtul nem érdekel mások autója, a sajátomat iseladtam, mert belvárosban nem kell.
2017. máj. 22. 02:38
 19/28 anonim ***** válasza:
13%
Felfogtam,hogy irónikusan írtad, de muszáj voltam ilyen módon reagálni rá,mert nem bírom a stílusod, bocs az őszinteségért!
2017. máj. 22. 03:07
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
#19: az őszinteséget mindig becsülöm, és nem szimpátiát jottem ide gyűjteni.
2017. máj. 22. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!