Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sohasem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sohasem jutok néhány randin/találkán túl?

Figyelt kérdés

30 körüli vagyok.

Okos anyagilag független, jó egyetem ezáltal nagyon jól fizető munkahely.

De viszont, akárhányszor megismerek valakit, akármilyen jól menjenek a dolgok, előbb utóbb mindig valahogy el romlik az egész.

Mondták már azt is, hogy túl rámenős vagyok és azt is, hogy nem vagyok elég tökös, hogy nem közeledek fizikailag is a randikon, de azt is mondták, hogy túl hamar közeledek.

Már semmit sem értek, miért ennyire mások a visszajelzések, vagy ezek csak kifogások, vagy sikerült, ennyire más lányokat kifogni ?

Teljesen ki vagyok, egyre nehezebben tudok koncentrálni a munkámra.... és ez még jobban a padlóhoz nyom.

Még egyszer sem jutottam, el a randi azon fokára, hogy igazán érezzem, hogy a lány is érdeklődik utánam. Egyszer volt csak harmadik randi... ott is azért viszonozták a csókot mert, állítólag megsajnáltak.

Eddig egy max. két randi volt de azokon eddig még nem mertem komolyabban közeledni és egyre jobban erősödik a nem merés.... állítólag még így is túl nagy lendülettel közeledek, holott egy két bóktól nem kaptak többet.

De olyan is volt aki utólag az kifogásolta, hogy nem közeledtem, holott csak egyszer találkoztunk.

Nem értem már hogy kéne közelednem valakihez, hogy értsen is belőle, hogy bejön de ne is vegye tolakodásnak.

Hogy lehet valakivel, úgy randizni, hogy garantáltan egy kapcsolat alakuljon ki belőle 2-3 randi után....?

Soha nem értettem, hogy talán aranyat szarnak ? vagy mi van az ilyen emberekkel, hogy olyan könnyen megy nekik?

és nem gazdag vagy Adoniz emberekről van szó...

2017. márc. 4. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezekből a kérdésekből ítélve nagyon messze vagy te az okosnak a halvány csírájától is. No offense. Ráadásul 30 körli... Még egy átlagos értelmi képességgel bíró ember is sok dolgot megért 30 éves korára, te alapvető dolgokat sem értesz. Aztán, egy okos ember ide legfeljebb viccből ír ki kérdést, tudván, hogy teljesen felesleges, használható válasz ritkább, mint a fehér holló (ha csak trollkodsz, akkor viszont hajrá).

Szóval, tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés. Akkor sajnálatos módon 30 éves korodra teljesen hiányában vagy az önismeretnek. Ebből pedig az következik, hogy a téged ért reakciókat sem vagy képes normálisan megítélni, elvégre magaddal sem vagy kicsit sem tisztában.

Lehetsz persze extrém ronda is, de akkor randiig sem jutnál tehát ezt kizárom.

2017. márc. 4. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne semmi sütni valóm akkor nem lennék, ott ahol vagyok, és nem kapnák olyan fizut amilyet kapok. Amit elértem azt a saját erőmből értem el.

Igaz férfi szépség versenyen ha van ilyen biztos nem indulnék, de viszont nem lehetne rondának sem nevezni....

Nem reagálok vagy nem látom rendesen a jeleket ? Na az lehet, de az azért alakult így mert már nem tudom, hogy miben higgyek és miben ne.

A legutóbbi alkalommal is az első két találka szerintem nagyon jól ment, ilyen lazának senkivel se éreztem még jól magam, és ő is nagyon aktív volt a beszélgetésben... ilyet még senkitől sem tapasztaltam, és nagyon sokat nevettünk. Később meg az vágta a fejemhez, hogy ezt még nem kellet volna jelnek vegyem.

Egy céges bulin az egyik kolléga nőm, akiről még nem tudtam, hogy a kolléganőm... (sokan vagyunk a cégnél +300). Többször felém nézett, és mosolygott és integetett a fejével. Azután szexisen beleszívott a szívószálba az italában és közben rám nézett, mosolygott és megint intett... én meg hátra földúltam, hogy lássam kinek integet. :)) ... Később odajött hozzám és beszélgettünk, kiderült, hogy egy egyetemen voltunk, de ő lentebb volt néhány évvel. De később rájöttem, hogy van barátja, és ő általában így viselkedik... mindig olyan mintha akarna valamit. De egyetemen is halottam róla, egyet s mást, hogy elég vándorló szellem..

Ezen a téren elismerem nem vagyok jó, mert egy kapcsolatom sem volt eddig és mindegyiknél egymásnak ellentmondó kifogásokat is kaptam sokszor.. már nem tudom, mit higgyek vagy reméljek.

2017. márc. 4. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen meglepő, a lányok nem egyformák. Figyelni kell a visszajelzéseiket, illetve az adott szituációhoz kell igazítani a próbálkozásokat.

Ahogy az is elég abszurd, ha el akarod dönteni, hogy mondjuk első randira 2 bókot mondasz. A bók is természetesen kellene hogy jöjjön, ha tényleg lenyűgöz benne valami (lehetőleg nem olyasmi amit ránézésre megállapítasz), akkor bókolj. Ha egy olyan lánnyal találkozol, akivel tényleg egy hullámhosszon vagytok, akkor bókolni sem lesz gond, ha meg a társalgás elég laposka, akkor akárhány bókot szúrsz is bele, nem lesz folytatás.

Az is vicces, hogy garantált kapcsolatot akarsz 3 randi után. Ennyire mindegy már, hogy kivel?? Ha külsőre bejön neked, akkor mindegy, hogy egy hárpia, vagy hogy 15 macskával lakik együtt, vagy hogy csak ültök kukán, mert nincs közös témátok? Nem azért randiztok, hogy meglássátok összeilletek-e?

Olyan nincs, hogy valakinek bárki megfeleljen, hacsak nem teljesen a külsőség és beszédstílus alapján keres párt. Ezért azt igenis érezhetik gyors közeledésnek a lányok, ha úgy akarod megcsókolni őket, hogy még szinte semmit sem árultak el magukról. Hiába társalogtatok pl. a kertészkedésről nagyon érdekfeszítően, ettől a személyiségüket még nem ismered. Ha ezen a szinten bepróbálkozol, akkor nyilván levonják a következtetést, hogy csak szexet akarsz, vagy rá vagy görcsölve a párkeresésre.

2017. márc. 4. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy mikor mikor érzem, hogy nem lapos a beszélgetés azután sem történik semmi.

Az csak egy példa, volt hogy egyeseknek 3 randi is elég. De én még addig sem jutok el. De viszont minden bóknál félek, hogy ezzel már túl lépem az adott határt ami akkor még meg engedett.

Nem mondom, hogy 3ik randi után azonnal párkapcsolatot szeretnék, de nagyon hiányzik az, hogy érezzem, hogy azért már egy kicsit több vagyok, mint egy ismerős..., hogy azért ő is tesz valamit, és nem csak én ugrálok körülötte mint egy majom.

Nagyon nagyon, hiányzik már, hogy érezzem, hogy úgy találkozom valakivel, hogy viszonozza a közeledésem, ugyan akkor minden lépés után mindig rettegek attól, hogy átlépek, egy határt amit nem kellene és elijesztem, és megint jönnek a kifogások és stb.

2017. márc. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!